Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Ποδηλατικός Γύρος Λαμίας (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Μαΐου 2023 13:36 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Ποδηλατικός Γύρος Λαμίας (ΦΩΤΟ)

81 χιλιόμετρα διαδρομής σε ιστορικά σημεία, φυσικού κάλλους με την διαχρονική αξία του «ευ αγωνίζεσθαι» περιελάμβανε το μεγάλο αθλητικό event του διασυλλογικού αγώνα του Ποδηλατικού Γύρου Λαμίας, με δεκάδες συμμετοχές αθλητών από όλη τη χώρα και με σημαντικά αξιόλογες επιδόσεις.

Ο αγώνας που ήταν ενταγμένος στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και απευθύνονταν σε ποδηλάτες δρόμου με αγωνιστικό δελτίο στις κατηγορίες : Εφήβων, Ανδρών, Γυναικών και Masters, συνδιοργανώθηκε από το Σωματείο Γ.Ο. Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος», το Δήμο Λαμιέων και τον Οργανισμό Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας (Π.Ε. Φθιώτιδας). 

Την εκκίνηση του Ποδηλατικού Γύρου Λαμίας έδωσαν από την Πλατεία Πάρκου στις 11 το πρωί, οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Φώσκολος και Γιάννης Ζωγράφος, ενώ μετά από μια διαδρομή 81 χιλιομέτρων 2,5 ωρών περίπου έγινε ο τερματισμός στο μνημείο του Αχιλλέα στον Άγιο Λουκά όπου σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν οι απονομές – βραβεύσεις των αθλητών.

Δείτε φωτογραφίες:

0-0-JPG

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση