Τένις: 1η θέση Ιωάννα Παναγιώτου-Φερέϊρα στη Λάρισα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Μαΐου 2023 13:40 Τένις: 1η θέση Ιωάννα Παναγιώτου-Φερέϊρα στη Λάρισα

Την πρώτη θέση κατέλαβε στην Κατηγορία Κορίτσια 12 η Ιωάννα Παναγιώτου-Φερέϊρα του ΦΟΑ στο Ενωσιακό Ε3 πρωτάθλημα που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 06-07/05/2023 στην Νίκαια Λάρισας.

Η Ιωάννα έδωσε πολλούς αγώνες μέχρι τον τελικό χωρίς να χάσει σετ και κέρδισε με σχετική ευκολία στον τελικό την Κατσιγιαννάκη Παρασκευή από τον Βόλο με σκορ 6/1 6/2.

Ο Φθιωτικός Όμιλος Αντισφαίρισης έδωσε το παρόν με 8 αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι χωρίς να έχουν πολλά τουρνουά στην πλάτη τους πραγματοποίησαν καλές εμφανίσεις.

Συγκεκριμένα έφτασαν στην 16αδα οι Αυγερόπουλος Δημήτρης (Α16), Τερτίγκα Παναγιώτα (Κ16), Μαυροδήμου Ηλέκτρα (Κ16), Νικόπουλος Κωνσταντίνος (Α16) και Παναγιώτου-Φερέϊρα Ανθή (Κ16), ενώ στην 8αδα έφτασαν οι Παπαλουκάς Ζαχαρίας (Α16) και Μυλωνή Ανδριάνα (Κ16).

Αποδεικνύεται ότι το προπονητικό team και αθλητές – αθλήτριες, συνεργάζονται άψογα και η καθημερινή ενασχόληση με το άθλημα αποδίδει καρπούς.  

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση