Σήμερα στην Καμαρίτσα οι αγώνες στίβου «Νίκη Μπακογιάννη 2023»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Μαΐου 2023 13:00 Σήμερα στην Καμαρίτσα οι αγώνες στίβου «Νίκη Μπακογιάννη 2023»

Έσπερος Γυμναστικός Σύλλογος Λαμίας, σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας, με την Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας, τον Δήμο Λαμιέων και την ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας...

Ο Έσπερος Γυμναστικός Σύλλογος Λαμίας σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας και με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας, τον Δήμο Λαμιέων και την ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας, διοργανώνουν αγώνες στίβου στην Λαμία «Νίκη Μπακογιάννη 2023»  στο Νέο Στάδιο της Καμαρίτσας με τους παρακάτω όρους.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΤΟΠΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ

Σάββατο 20 Μαΐου  2023, ώρα 15:00,  στη ΛΑΜΙΑ στο Νέο  Στάδιο της ΚΑΜΑΡΙΤΣΑΣ

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ –  ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΗΛΙΚΙΕΣ

Τα αγωνίσματα που αναγράφονται στο ωρολόγιο πρόγραμμα.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στους αγώνες έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο οι αθλητές και οι αθλήτριες που είναι εγγεγραμμένοι  σε σωματεία – μέλη του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., σύμφωνα με την τελευταία υπουργική απόφαση «περί εγγραφής αθλητών».

Στο αγώνισμα 5.000μ έχουν δικαίωμα να μετέχουν αθλητές και αθλήτριες χωρίς ΔΕΛΤΙΟ ΣΕΓΑΣ χωρίς όμως να μετρούν στην τελική κατάταξη.

Αθλητές όλων των ηλικιακών κατηγοριών θα έχουν μία ακόμα αγωνιστική ευκαιρία σε όλες τις αποστάσεις εντός στίβου αλλά και σε άλματα και ρίψεις. Αθλητικοί σύλλογοι στίβου από όλη την Ελλάδα θα πάρουν μέρος στους αγώνες. Μεγάλα ονόματα του ελληνικού κλασικού αθλητισμού θα συμμετέχουν σε διάφορα αγωνίσματα.

Μετά την οριστικοποίηση των δηλώσεων συμμετοχής το ωρολόγιο πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί.

Δείτε το τελικό πρόγραμμα των αγώνων:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση