Με 87 συμμετοχές η 21η Ανάβαση Κύμης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023 09:49 Με 87 συμμετοχές η 21η Ανάβαση Κύμης

Ο τέταρτος γύρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων θα πραγματοποιηθεί στις 27 και 28 Μαΐου.

Η πόλη της Κύμης κινείται σε αγωνιστικούς ρυθμούς καθώς στις 27-28 Μαΐου θα φιλοξενήσει τον τέταρτο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων, που διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο Start Line. Η 21η Ανάβαση Κύμης – Γιάννης Ηλιόπουλος θα διεξαχθεί στη γνωστή διαδρομή των 52 στροφών με αφετηρία το λιμάνι της Κύμης και τερματισμό λίγο πριν τη πόλη.

Το πρόγραμμα του διημέρου θα ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου 27 Μαΐου από το Λιμάνι της Κύμης, όπου θα διεξαχθεί ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος για οδηγούς και αυτοκίνητα. Λίγο αργότερα και αφού ανακοινωθεί ο πίνακας εκκινούντων, θα ξεκινήσουν οι Χρονομετρημένες Δοκιμές, με το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο να έχει προγραμματιστεί να εκκινήσει στις 12:45.

Όπως είναι φυσικό, η δραστηριότητα θα κορυφωθεί την Κυριακή 28 Μαΐου, καθώς στις 11:30 θα ξεκινήσει το πρώτο από τα δύο αγωνιστικά σκέλη που θα κρίνουν τους νικητές σε Ομάδες και Κλάσεις, ενώ ο δρόμος θα κλείσει για τους θεατές, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, μία ώρα πριν τη διέλευση του πρώτου αγωνιστικού αυτοκινήτου.

Η 21η Ανάβαση Κύμης αναμένεται να προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις στους φίλους των αγώνων στις 27-28 Μαΐου και άπαντες ετοιμάζονται για ένα δυναμικό και πολύ θεαματικό αγωνιστικό διήμερο, στην φιλόξενη και πανέμορφη Κύμη.

Αποτελέσματα κατά τη διάρκεια του αγώνα, θα βρίσκονται στη σελίδα της εταιρείας χρονομέτρησης Infomega: nfomega.gr. Παράλληλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Αθλητικού Σωματείου StartLine θα μπορείτε να δείτε όσα συμβαίνουν στον αγώνα. Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα θα βρείτε στο τηλέφωνο: 6908805068.

Πρόγραμμα

Διοικητικός και Αρχικός Τεχνικός Έλεγχος: Σάββατο 27 Μαΐου, ώρα 09:30-12:00
(Γραμματεία Τ. Ε./Λιμάνι Κύμης)
Χρονομετρημένες Δοκιμές: Σάββατο 27 Μαΐου, ώρα 12:45
Εκκίνηση Αγώνα: Κυριακή 28 Μαΐου, ώρα 11:30

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση