Το Σαββατοκύριακο οι κολυμβητικοί αγώνες για τα "Διάκεια 2023"

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 28 Μαΐου 2023 18:40 Το Σαββατοκύριακο οι κολυμβητικοί αγώνες για τα "Διάκεια 2023"

Ο Γυμναστικός σύλλογος Λαμίας «Η Αναγέννηση» και ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Λαμίας, υπό την αιγίδα του Δήμου Λαμιέων και του Εμπορικού συλλόγου Λαμίας, στο πλαίσιο του εορτασμού "Διάκεια 2023", διοργανώνουν κολυμβητικούς αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών (9-12 ετών).

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο και την Κυριακή, 3 & 4 Ιουνίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Λαμίας, σε τρεις αγωνιστικές ενότητες: Σάββατο πρωί με ώρα έναρξης 10.00, Σάββατο απόγευμα με ώρα έναρξης 17.00 και Κυριακή πρωί με ώρα έναρξης 10.00, με επίσημη ηλεκτρονική χρονομέτρηση, καθώς οι αγώνες διεξάγονται υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Οι τρεις πρώτοι νικητές κάθε αγωνίσματος, θα βραβευτούν με μετάλλιο και δίπλωμα, με κύπελλο ο 1ος αθλητής/τρια κάθε αγωνίσματος, με κύπελλο η νικήτρια ομάδα κάθε σκυταλοδρομίας. Επίσης, σε όλους όσους συμμετάσχουν, θα δοθούν αναμνηστικά συμμετοχής.

Ευχαριστούμε το Δήμο Λαμίας, για την παραχώρηση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου για τη διεξαγωγή των αγώνων.

Ευχόμαστε σε όλους Καλή Επιτυχία.


Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση