ΠΑΣ Λαμία: Με Παπαδόπουλο και τη νέα περίοδο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 12:39 ΠΑΣ Λαμία: Με Παπαδόπουλο και τη νέα περίοδο

Ήρθε στην ομάδα μόλις το Φεβρουάριο και έπαιξε το πρώτο του παιχνίδι στις 25 του ίδιου μήνα στο Βόλο.

Αν και το ντεμπούτο του ήταν για λίγα λεπτά (8’+ 10’ καθυστερήσεις) και δε συνοδεύτηκε από νίκη ή «0» παθητικό, έδειξε ότι μπορούσε «να δέσει» την άμυνα για αυτό και στα επόμενα δύο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και στα play outs έγινε αναντικατάστατος, παίζοντας συνολικά 885 λεπτά σε 10 παιχνίδια.

Ο λόγος για το διεθνή αμυντικό Κυριάκο Παπαδόπουλο, το όνομα του οποίου συνδέθηκε με την αγωνιστική άνοδο της Λαμίας και τη μεγάλη παραμονή στη Super League.

Η Διοίκηση της ομάδας, όχι τυχαία, κινήθηκε άμεσα κι έκλεισε τον Παπαδόπουλο και για την νέα - 7η σερί - περίοδο στη μεγάλη Εθνική Κατηγορία.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 31χρονο ποδοσφαιριστή, Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έγινε μέλος της ομάδας μας τον Φεβρουάριο του 2023, καταγράφοντας μέχρι σήμερα 10 εμφανίσεις στο Πρωτάθλημα της Stoiximan Super League.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος με την έλευσή του τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ενσωματώθηκε πλήρως στην ομάδα μας και τη βοήθησε στο έπακρο, ώστε αυτή να πετύχει το δύσκολο στόχο της παραμονής της στην κατηγορία, θα συνεχίσει να είναι μέλος του συλλόγου και την ερχόμενη σεζόν.

Η οικογένεια της Λαμίας του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση