Παρουσιάστηκαν τα κύπελλα και τα μετάλλια των κολυμβητικών αγώνων «Διάκεια 2023»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023 17:46 Παρουσιάστηκαν τα κύπελλα και τα μετάλλια των κολυμβητικών αγώνων «Διάκεια 2023»

Το Σαββατοκύριακο στο ανοιχτό κολυμβητήριο Λαμίας…

Συνεχίζονται στη Λαμία, οι εκδηλώσεις τιμής για τον ήρωα της Ρούμελης και της Επανάστασης του ’21 Αθανασίου Διάκου.

Το Σαββατοκύριακο 3 & 4 Ιουνίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Λαμίας, θα πραγματοποιηθούν οι κολυμβητικοί αγώνες «Διάκεια» με τη διοργάνωση του Γυμναστικού Συλλόγου Αναγέννηση Λαμίας και του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Λαμίας, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος,  του Δήμου Λαμιέων και του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Διάκεια 2023».

Για τους αγώνες, που έχουν ιστορία 31 χρόνων και στο παρελθόν έχουν φιλοξενήσει αθλητές που μεγαλώνοντας διέπρεψαν στο χώρο της κολύμβησης, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Δημαρχείο Λαμίας συνέντευξη τύπου, με τους διοργανωτές να παρουσιάζουν και τα μετάλλια - κύπελλα που θα κερδίσουν οι τρεις πρώτοι νικητές κάθε αγωνίσματος.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση