Το Κύπελλο της ΑΕΚ ταξιδεύει στην Άμφισσα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 15:13 Το Κύπελλο της ΑΕΚ ταξιδεύει στην Άμφισσα

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου…

Ικανοποιώντας πολλά αιτήματα από φιλάθλους, αλλά και συλλογικούς φορείς από πολλά μέρη της Ελλάδας, η ΠΑΕ ΑΕΚ δίνει την ευκαιρία στον κόσμο της να δει από κοντά τα τρόπαια του φετινού ιστορικού νταμπλ της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα.

Έτσι, αυτή την Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα, θα βρίσκεται στην Άμφισσα το Κύπελλο Ελλάδας, όπως ενημερώνει η Τοπική Λέσχη Φίλων της ΑΕΚ και συγκεκριμένα στην αίθουσα Δημαρχείου στην πλατεία Κεχαγιά.

Η εκδήλωση αυτή θα συνδυαστεί με παράλληλη δράση από τον Σύλλογο Αιμοδοτών "Χάρισε ζωή, γίνε και εσύ δότης μυελού των οστών".

Με την στήριξη και συμμετοχή του Συλλόγου Μικρασιατών Ιτέας, της Κοινότητας Άμφισσας και του Αιμοδοτικού Συλλόγου Άμφισσας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση