3ο Raches Run - Agroinvest: Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε ο αγώνας! (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 11:31 3ο Raches Run - Agroinvest: Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε ο αγώνας! (ΦΩΤΟ)

Μια πανέμορφη διαδρομή δίπλα στη θάλασσα απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στο 3ο Raches Run - Agroinvest, την Κυριακή 4 Ιουνίου, στην Παραλία Ραχών!

Με μεγάλη επιτυχία και πάνω από 200 συμμετέχοντες όλων των ηλικιών, πραγματοποιήθηκε ο αγώνας 3ο Raches run - Agroinvest που διοργάνωσε ο Διαδραστικός Σύλλογος Ραχών Αλόπη.

Μικροί και μεγάλοι, αθλητές από πολλά μέρη της Ελλάδας αλλά και εθελοντές, διασκέδασαν συμμετέχοντας ή παρακολουθώντας μια δέσμη αγώνων, που έγινε θεσμός.

Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Στυλίδας για την πολύπλευρη στήριξη του. Ευχαριστούμε τους υποστηρικτές που κάλυψαν ανάγκες σε είδος και υπηρεσίες, συμπληρώνοντας ένα πακέτο δυνατών παροχών για μια ακόμη χρονιά.

Ευχαριστούμε το μεγάλο χορηγό AGROINVEST ΑΕΒΕ.

Τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Λαμίας, το ΑΤ Στυλίδας, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Λαμίας, το ΕΚΑΒ, τις επιχειρήσεις scala hotel, yacht club, friends cafe, NISI και το wheeling2help.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στους εθελοντές, που με ζήλο και προθυμία πρόσφεραν και συνέβαλαν στην έγκαιρη προετοιμασία και άψογη διοργάνωση του αγώνα.

Τέλος, το πιο μεγάλο ευχαριστώ είναι για όλους τους δρομείς, που τίμησαν με τη παρουσία τους για μια ακόμη χρονιά τη διοργάνωσή μας.

Ετοιμαζόμαστε ήδη για τον επόμενο αγώνα...

Σας περιμένουμε ξανά στις πανέμορφες Ράχες, σε επόμενες εκδηλώσεις του Διαδραστικού Συλλόγου Ραχών Αλόπη!

Διαδραστικός Σύλλογος Ραχών Αλόπη
Facebook Page: Αλόπη - Διαδραστικός Σύλλογος Ραχών
Facebook Group: Αλόπη - Διαδραστικός Σύλλογος Ραχών

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση