Στο «Αθανάσιος Διάκος» το σημερινό ματς Κηφισιά - Ατρόμητος

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 08:24 Στο «Αθανάσιος Διάκος» το σημερινό ματς Κηφισιά - Ατρόμητος

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τη ΔΑ Φθιώτιδας…

Στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος», θα φιλοξενηθεί την Πρασκευή 1η Σεπτμεβρίου (21:00’) ο αγώνας για την 3η αγωνιστική της Super League μεταξύ των ομάδων της Κηφισιάς και του Ατρομήτου Αθηνών.

Στο πλαίσιο της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα, από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας ανακοινώθηκαν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τις 18:00’ μέχρι και μία ώρα μετά τη λήξη του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα θα ισχύσει απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων και διακοπή της κυκλοφορίας:

Στην οδό Φλέμινγκ (από τη συμβολή της με την οδό Ερυθρού Σταυρού, έως τη συμβολή της με την οδό Μαλαμίδα) και στην οδό Ερυθρού Σταυρού (από τη συμβολή της με την οδό Φλέμινγκ, έως τη συμβολή της με την οδό Κ. Παλαμά).

Κατά τη διάρκεια διακοπής της κυκλοφορίας, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές οδούς με την τοποθέτηση κατάλληλης σήμανσης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση