Ράλλυ Ακρόπολις: Τρομακτικό ατύχημα - Αυτοκίνητο "πέταξε" πάνω από θεατές - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2023 08:44 Ράλλυ Ακρόπολις: Τρομακτικό ατύχημα - Αυτοκίνητο "πέταξε" πάνω από θεατές - ΒΙΝΤΕΟ

Η στιγμή που αυτοκίνητο παραλίγο να πέσει πάνω σε θεατές - Συγκλονιστικό βίντεο.

Ένα τρομακτικό ατύχημα συνέβη στο Ράλλυ Ακρόπολις 2023, στο Λουτράκι όταν οδηγός του αγωνιστικού αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και έφυγε εκτός πορείας πέφτοντας δίπλα στους θεατές. Από τύχη δεν τραυματίστηκε κανένας.

Μόλις 900 μέτρα μετά την εκκίνηση στην SS2 στο Λουτράκι, ο Γκέοργκ Λίναμε (WRC2) έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, βγήκε εκτός πίστας και τέθηκε εκτός συνέχειας.

Ευτυχώς, κανένας από τους θεατές που βρισκόταν στο σημείο δεν τραυματίστηκε, ενώ κόσμος έσπευσε να δει αν είναι καλά το πλήρωμα του οχήματος.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση