Πρώτο αμιγώς Ελληνικό πλήρωμα η Citroen Karellis Racing Team στο επετειακό 70ο Rally Acropolis

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 14:50 Πρώτο αμιγώς Ελληνικό πλήρωμα η Citroen Karellis Racing Team στο επετειακό 70ο Rally Acropolis

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Citroen Karellis Racing Team στο φετινό επετειακό 70ο Rally Acropolis παρόλες τις αντιξοότητες που προκλήθηκαν στις ειδικές διαδρομές από την κακοκαιρία που προηγήθηκε.

Η κατάσταση των ειδικών σε μερικά σημεία ήταν αρκετά δύσκολη που κόστισε πολλές εγκαταλείψεις σε Ελληνικά και διεθνή πληρώματα και συνεπώς ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα ήταν ιδιαίτερα μεγάλος.

Παρόλα αυτά, το εργοστασιακό C3 Rally 2 που ήρθε από το εξωτερικό ειδικά για την ομάδα, απέδειξε και πάλι την αξιοπιστία της Citroen, με τα 9 Παγκόσμια Πρωταθλήματα WRC στο ιστορικό της, στα έμπειρα χέρια του του Χρυσόστομου Καρέλλη που με συνοδηγό τον Ηλία Παναγιωτούνη κατέκτησαν την 1η θέση στην άτυπη κατάταξη των αμιγώς Ελληνικών πληρωμάτων και την 11η θέση στην κατηγορία R2.

Η επιτυχία της ομάδας είναι μια διάκριση όχι μόνο για την χώρα αλλά και για την Citroen, λαμβανομένου υπόψιν του ανταγωνισμού αλλά και των πολλών εγκαταλείψεων.

Ο Χρυσόστομος Καρέλλης δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα:
«Είμαστε ικανοποιημένοι όχι μόνο για το αποτέλεσμα αλλά και για τις συνολικές εμπειρίες που αποκομίσαμε εμείς και οι μηχανικοί μας, που αποτελούν κεφάλαιο για την ακόμη αρτιότερη τεχνική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Η αγάπη του κόσμου, οι ευχές και η υποστήριξη των χορηγών μας ήταν η κινητήριος δύναμη για να ανταπεξέλθουμε στις τεράστιες δυσκολίες του αγώνα, που μας έδωσε το κίνητρο να τερματίσουμε σε μια ιδιαίτερα τιμητική θέση.»

Να σημειωθεί ότι η Citroen Karellis Racing team έτρεξε με την χορηγία του Ομίλου Συγγελίδη αλλά και της διεθνούς εταιρείας ταχυμεταφορών DHL και την υποστήριξη της τράπεζας Santander Consumer Finance (SCF) που δραστηριοποιείται στην καταναλωτική χρηματοδότηση, της διεθνούς εταιρείας λιπαντικών TOTAL Energies, καθώς και της Eurorepar Car Service του ομίλου Stellantis, αλλά και της Λόξας ΑΕ, με εξοπλισμούς συνεργείων καθώς και της τοπικής εταιρείας της Λαμίας, PPG Μπάκας με προϊόντα βαφής αυτοκινήτων.  

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση