Την απόκτηση έμπειρης επιθετικού ανακοίνωσαν οι Νηρηίδες Φθίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 13:46 Την απόκτηση έμπειρης επιθετικού ανακοίνωσαν οι Νηρηίδες Φθίας

Έναρξη συνεργασίας με την Τσακλάνου Κωνσταντίνα…

Οι Νηρηίδες Φθίας ανακοίνωσαν την έναρξη συνεργασίας με την έμπειρη ποδοσφαιρίστρια Τσακλάνου Κωνσταντίνα.

Η 31χρονη αθλήτρια ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά της βήματα στην ακαδημία των Αβαντίδων Χαλκίδας το 2004, όπου έδειξε το ταλέντο της και ανέβηκε στην γυναικεία ομάδα των Αβαντίδων Χαλκίδας στην Β’ εθνική κατηγορία. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στις Απολλωνίδες Ερέτριας (Γ’ΕΘΝΙΚΗ), Βασίλισσα Νότου(Β’ΕΘΝΙΚΗ), Αστέρα Χαλκίδας(Γ’ΕΘΝΙΚΗ) και wfc Mykonos(Β’ΕΘΝΙΚΗ).

«Έχοντας παίξει σε υψηλό επίπεδο, η Κωνσταντίνα Τσακλάνου έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται η ομάδα μας και σίγουρα η μεταγραφή της θα δώσει μεγάλη ώθηση στην επίθεση μας. Κωνσταντίνα, σε καλωσορίζουμε. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα των ΝΗΡΗΙΔΩΝ ΦΘΙΑΣ», αναφέρει η διοίκηση της Φθιωτικής ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση