Σκληρή γλώσσα από την ΠΑΣ Φθιώτιδας για τη Διοίκηση Κορδολέμη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023 10:52 Σκληρή γλώσσα από την ΠΑΣ Φθιώτιδας για τη Διοίκηση Κορδολέμη

Τους αποκαλεί καταληψίες και ότι ευθύνονται για τις αποχωρήσεις σωματείων από Πρωτάθλημα και Κύπελλο…

Λίγα 24ωρα πριν την πρώτη σέντρα στο φετινό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα και ο πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ των δύο παρατάξεων που διεκδίκησαν τον Ιούνιο του 2021 την διοίκηση της ΕΠΣΦ παραμένει.

Μετά από δύο εναλλαγές στα πρόσωπα που διοικούν την προϊσταμένη αρχή των τοπικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων (από δικαστικές αποφάσεις και όχι από επιλογή των σωματείων), η Ποδοσφαιρική Αναγέννηση Σωματείων Φθιώτιδας, επιτίθεται και πάλι στον νυν Πρόεδρο Μιχάλη Κορδολέμη και τη διοίκησή του, κατηγορώντας τον για λανθασμένες αποφάσεις και επιρρίπτοντας του ευθύνες για τις αποχωρήσεις σωματείων. Κάνει μάλιστα λόγο και για «απόφαση χαστούκι στους καταληψίες της ΕΠΣ Φθιώτιδας», με αφορμή απόφαση της ΕΠΟ που δε δέχτηκε τη συμμετοχή του Αίολου Καρπενησίου στις διοργανώσεις της Φθιώτιδας.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΣ Φθιώτιδας:

«Απανωτά είναι τα χτυπήματα στους καταληψίες της ΕΠΣ Φθιώτιδας, που νομίζουν πως διοικούν και εκπροσωπούν την Ένωση, ενώ δέχονται το ένα χαστούκι μετά το άλλο για κακοδιαχείριση από την μια και μπαράζ αποχωρήσεων ομάδων από την άλλη.

Συγκεκριμένα, η ψευτοδιοίκησηΚορδολέμη  προχώρησε σε κλήρωση των Πρωταθλημάτων στην Α’,  Β’ Κατηγορία και του Κυπέλλου Φθιώτιδαςχωρίς την έκδοση Προκηρύξεων, δεχόμενη και τοποθετώντας αυθαίρετα και παράνομα την ομάδα του Αίολου Καρπενησίου στις κληρώσεις, χωρίς την έγκριση της ΕΠΟ.

Η ΕΠΟ σήμερα απέρριψε την αίτηση για μεταγραφή της ομάδας της Ευρυτανίας στην Φθιώτιδα και ως εκ τούτου το Πρωτάθλημα στην Β’ Κατηγορία και στο Κύπελλο Φθιώτιδας τινάζονται στον αέρα.

Η αυθαιρεσία όμως των καταληψιών της Ένωσης δεν σταματά εδώ, καθώς υπάρχουν ομάδες που έχουν δηλώσει αποχώρηση από τα Πρωταθλήματα τόσο στην Α’, όσο και στην Β’ Φθιώτιδας, και δεν ιδρώνει το αυτί τους για το χάος και το μπάχαλο που θα δημιουργηθεί.

Εκεί που έβγαζαν την μία ανακοίνωση κοντά στην άλλη ξετρυπώνοντας γνωμικά και ρήσεις, τώρα σιωπούν και έχουν την ουρά στα σκέλια, ενώ δεν τίθεται καν θέμα ενημέρωσης των άλλων σωματείων-μελών της ΕΠΣΦ.

Πλέον ούτε ένα δελτίο Τύπου δεν βγαίνει προς τα έξω όπως συνήθιζαν ή ενός εγγράφου χωρίς υπογραφές, μιας και δεν νομιμοποιούνται να εκπροσωπούν την Ένωση άλλωστε.

Η παράταξή μας, «Ποδοσφαιρική Αναγέννηση Σωματείων Φθιώτιδας», από την πρώτη στιγμή έδειξε την εμπιστοσύνη της στην ελληνική δικαιοσύνη και το ίδιο πράττει μέχρι και σήμερα, αναμένοντας τις δίκαιες αποφάσεις που θα φέρουν την  ηρεμία στο Φθιωτικό Ποδόσφαιρο

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση