Τα πάνω-κάτω του 70ου ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023 08:27 Τα πάνω-κάτω του 70ου ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην ιστορία ως ένα από τα σκληρότερα, πιο θεαματικά και γεμάτο ανατροπές Ράλλυ, πέρασε στην ιστορία, το επετειακό 70ο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

Πέρα από τη φοβερή ταχύτητα του νικητή Κάλε Ροβάνπερα, τα απρόοπτα που στοίχισαν ίσως ακόμη και την 1η θέση στους Νεβίλ και Οζιέ, τη μονομαχία Έβανς και Σόρντο για τη 2η θέση, τα καλά πλασαρίσματα των Ελλήνων και ειδικά του δικού μας Χρυσόστομου Καρέλλη, στη μνήμη μας αυτό το μοναδικό «Ράλλυ των Θεών» θα μείνει και για κάποιες ατυχίες πληρωμάτων που πρόσφεραν κι αυτά με τη σειρά τους στο θέαμα.

Το παρακάτω βίντεο το αλιεύσαμε από το tik tok του Δημήτρη Καρανίκα και είναι από τις δύο ειδικές στη Γραμμένη:

Η εντυπωσιακή τούμπα του Ισπανού Alexander Villanueva με συνοδηγό τον συμπατριώτη του Jose Murado, που έτρεχαν με το Skoda Fabia R5 στη WRC2, σημειώθηκε στη Wolf Power Stage και είχε ως αποτέλεσμα να ακυρωθεί η διαδρομή για τις υπόλοιπες κατηγορίες πλην της WRC1, ενώ του Αμερικανού Nataniel Bruun με το Ford Fiesta Rally3 ήταν το πρωί στην ίδια διαδρομή και είχαν προλάβει να περάσουν τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα που συμμετείχαν στον αγώνα.

(Η πάνω φωτογραφία είναι από την τούμπα ενός άλλου οδηγού της JWRC πάλι με Ford Fiesta Rally3 του Κενυάτη Hamza Anwar στην 3η ημέρα του εθνικού μας Ράλλυ).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση