Το ευχαριστώ του Χρυσόστομου Καρέλλη για το Ράλλυ Ακρόπολις

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023 10:47 Το ευχαριστώ του Χρυσόστομου Καρέλλη για το Ράλλυ Ακρόπολις

Με μια ανάρτηση στο διαδίκτυο θέλησε να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς όλον τον κόσμο που τον στήριξε στην προσπάθειά του στον εθνικό μας αγώνα το «Ράλλυ των Θεών» και συγχρόνως να συγχαρεί όλους τους συμμετέχοντες, ο Λαμιώτης οδηγός Χρυσόστομος Καρέλλης που με συνοδηγό τον Ηλία Παναγιωτούνη ήταν το πρώτο αμιγώς Ελληνικό πλήρωμα στο επετειακό 70ο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις..

Συγχρόνως εκφράζει τη θλίψη του για όσα έγιναν από την καταστροφική κακοκαιρία το μέγεθος των οποίων δεν είχε συνειδητοποιήσει κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Διαβάστε την ανάρτηση του Χρυσόστομου:

«Στον απόηχο του φετινού επετειακού Ράλλυ Ακρόπολις κρατάμε την εξαιρετική προσπάθεια της οργάνωσης ώστε να πραγματοποιηθεί ο αγώνας με ασφάλεια για πληρώματα αλλά και για τους θεατές.

Θέλω να εκφράσω την θλίψη μου για τους χιλιάδες συμπολίτες μας  που επλήγησαν από τα καταστροφικά  φυσικά φαινόμενα καθώς τις μέρες εκείνες εμείς δεν είχαμε αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Να συγχαρώ όλα τα πληρώματα για την προσπάθεια τους και ειδικότερα τα Ελληνικά που ασχέτως αποτελέσματος όλοι δώσανε έναν εξαιρετικό αγώνα, έχοντας ο καθένας μας έναν διαφορετικό στόχο.

Μικρότερη σημασία για μένα προσωπικά έχει το αποτέλεσμα χωρίς να θέλω να το υποτιμήσω, καθώς το άγχος του τερματισμού στο συγκεκριμένο αγώνα δεν αφήσε περιθώρια να χαρώ την οδήγηση όσο θα ήθελα.

Να ευχαριστήσω για την στήριξη τους φίλους που βρέθηκαν στο βουνό και στο service park που ήταν συγκινητική και ειδικότερα τους μικρούς μας φίλους που δεν υπήρχε κάτι πιο γλυκό από μια φωτογραφία ή μια ευχή απ' αυτούς.

Κλείνοντας μια περίοδο μακράς προετοιμασίας δεν γίνεται να μην ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους συνεργάτες μου και τους φίλους μου για την αμέριστη στήριξη τους. Άνθρωπος κλειδί  δίπλα μου ο Dimitris Koutsoubelis που του αφιερώνω το αποτέλεσμα με πολλή αγάπη!!»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση