Νέα μετεγγραφή για τον ΑΟ Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023 16:35 Νέα μετεγγραφή για τον ΑΟ Λαμίας

Επένδυση στο μέλλον…

Το Δ.Σ του «Α.Ο. Λαμίας 2013 ΙΝΤΕΡΚΑΤ» ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη της συνεργασίας του με την 18χρονη αθλήτρια Κωνσταντίνα Μιχαηλίδη, που αποτελεί την 9η προσθήκη της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Η Κωνσταντίνα  είναι γεννημένη στις 30 Απριλίου 2005, έχει ύψος 1.80 και αγωνίζεται ως «Διαγώνια».

Ξεκίνησε την καριέρα της το 2017 από τις ακαδημίες του Ηρακλή Χαλκίδας όπου παρέμεινε ως το 2023 αγωνιζόμενη σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου. Στην πόλη μας ήρθε ως πρωτοετής φοιτήτρια στο τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Μετά την υπογραφή του νέου της συμβολαίου, η Κωνσταντίνα δήλωσε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για τη νέα ευκαιρία που δίνεται από τον Α.Ο. Λαμίας!»

«Το Δ.Σ του «Α.Ο. Λαμίας 2013 ΙΝΤΕΡΚΑΤ» καλωσορίζει την Κωνσταντίνα στην πόλη μας και της εύχεται να έχει πάντα υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση