Ανακοίνωσε τρεις παίκτες ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 16:25 Ανακοίνωσε τρεις παίκτες ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία

Στόχος μία ανταγωνιστική ομάδα στην παρθενική της εμφάνιση στη STOIXIMAN FUTSAL SUPERLEAGUE…

Ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τρεις έμπειρους αθλητές από το κλασικό ποδόσφαιρο για το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας ανδρών.

Πρόκειται για τους, Δημήτρη Παπαναστασίου, Θεόδωρο Αντωνίου και Δημήτρη Οικονομίδη, που έχουν ενταχθεί στο τμήμα από την αρχή της προετοιμασίας και αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά το υπάρχον ρόστερ, και η Λαμιώτικη ομάδα ποδοσφαίρου σάλας (FUTSAL) να εμφανιστεί ανταγωνιστική στην παρθενική της παρουσία στη STOIXIMAN FUTSAL SUPERLEAGUE.

Το πρωτάθλημα ξεκινάει την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου (17:00) με τον εντός έδρας αγώνα στο Χαλκιοπούλειο  απέναντι στον Πήγασο Αγίας Παρασκευής.

Προπονητής στην ομάδα παρέμεινε ο Κώστας Τσαπραζλής (κάτοχος UEFA NATIONAL C). Έφορος τμήματος συνεχίζει για ακόμη μία χρονιά ο Βασίλης Κατσαρέλης ενώ χρέη τεχνικού διευθυντή θα εκτελεί ο μέχρι πέρυσι αρχηγός και από τους συντελεστές της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία του ποδοσφαίρου σάλας Γιώργος Τσιάρας. Έφορος υλικού ο Ευθύμιος Πριτσιόλας. 

Το Δ.Σ. θα συνεχίσει την ενίσχυση του τμήματος με την απόκτηση άλλων 3 ποδοσφαιριστών εντός των επόμενων 2 ημερών ώστε την Κυριακή να παραταχθεί πλήρης απέναντι σε μια ομάδα με εμπειρία στην κατηγορία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση