Πρεμιέρα την Κυριακή για την ομάδα Σάλας του ΠΑΣ Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 20:14 Πρεμιέρα την Κυριακή για την ομάδα Σάλας του ΠΑΣ Λαμία

Παρθενικό παιχνίδι στη STOIXIMAN FUTSAL SUPERLEAGUE για τη Φθιωτική ομάδα…

Ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τους αθλητές Νίκο Γέμελο και Θωμά Χαντζή για το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας ανδρών.

Οι δύο αθλητές, έρχονται να προστεθούν στο ήδη ενισχυμένο ρόστερ, προκειμένου η λαμιώτικη ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη στην πρεμιέρα της στη STOIXIMAN FUTSAL SUPERLEAGUE, στην οποία αύριο Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου (17:00) αντιμετωπίζει στο Χαλκιοπούλειο τον Πήγασο Αγίας Παρασκευής.

Το Δ.Σ. είναι σε τελικές επαφές με έμπειρο στο χώρο του ποδοσφαίρου σάλας τερματοφύλακα προκειμένου να ενισχυθεί και στην αντίστοιχη θέση.

Όσον αφορά τον αυριανό αγώνα, η είσοδος στην αθλητική εγκατάσταση θα πραγματοποιείται αποκλειστικά από τη Θύρα 1 μετά την 16:30 με την επίδειξη της κάρτας φιλάθλου του σωματείου την οποία όσοι δεν κατέχουν μπορούν να προμηθεύονται επί τόπου (κοστίζει 40 ευρώ και μπορείτε να παρακολουθήσετε 20 παιχνίδια), ή με οικονομική ενίσχυση των 5 € (Ανήλικοι δωρεάν).

«Σας περιμένουμε όλους για να ενισχύσετε την ομάδα μας στην παρθενική της εμφάνιση στη STOIXIMAN FUTSAL SUPERLEAGUE».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση