Ο Λαμιώτης Ευάγγελος Μουμτζής στην επιτροπή διοίκησης του Brazilian Jiu Jitsu της χώρας!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 17:44 Ο Λαμιώτης Ευάγγελος Μουμτζής στην επιτροπή διοίκησης του Brazilian Jiu Jitsu της χώρας!

Έπειτα από τη συνάντηση των Αθλητικών Συλλόγων μελών της ΕΦΕΟΖ-Ζ με την Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κα. Μαίρη Χαριτοπούλου, με αντικείμενο την οργάνωση και την περαιτέρω ανάπτυξη του Brazilian Jiu Jitsu στην Ελλάδα, ο Λαμιώτης Ευάγγελος Μουμτζής έγινε μέλος της επιτροπής διοίκησης για το άθλημα του Brazilian Jiu Jitsu στην χώρα μας.

Πιο συγκεκριμένα η επιτροπή έχεις ως σκοπό την προώθηση  αγώνων, δραστηριοτήτων και οργάνωσης του ερασιτεχνικού αθλήματος Bjj, ώστε να αναπτυχθεί στην χώρας μας υπό την εποπτεία της Προέδρου της ΕΦΕΟΖ-Ζ.

Η τριμερής επιτροπή αποτελείται απόν κ. Γούγουλα στην βόρεια Ελλάδα, τον κ. Δημητρόπουλο και τον Ε. Μουμτζή στην νότια Ελλάδα.

Ο Μουμτζής, ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες 20 χρόνια. Έχει υπάρξει πρωταθλητής εντός και εκτός συνόρων και παράλληλα έχει φέρει ως προπονητής τις μεγαλύτερες διακρίσεις στο ελληνικό Bjj μαζί με την ομάδα της Black Belt Academy.

Έχει υπάρξει προπονητής της εθνικής ομάδας Ζιου Ζίτσου στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας-Θεσσαλίας.

Τέλος, είναι κάτοχος Β´ και Γ´ κατηγορίας προπονητικής από το Υπουργείο Αθλητισμού ενώ έγινε δεκτός και στην ανώτατη βαθμίδα προπονητικής την Ά κατηγορία, που ξεκινά στις 23/09 μαζί με Ολυμπιονίκες και παγκόσμιους πρωταθλητές.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση