ΠΑΣ Λαμία: Αποστολή στις Σέρρες με στόχο το «διπλό»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 08:29 ΠΑΣ Λαμία: Αποστολή στις Σέρρες με στόχο το «διπλό»

Ανέτοιμος ακόμη ο Σιντκλέι πήρε μαζί του Γιαννούτσο ο Βόκολος…

Με στόχο μια καλή εμφάνιση που θα συνοδευτεί από ανάλογα καλό αποτέλεσμα, ο ΠΑΣ Λαμία ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (23/9 στις 20:00’) απέναντι στον Πανσερραϊκό για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2023-2024.

Ο Λεωνίδας Βόκολος κατά την προσφιλή του συνήθεια είτε πρόκειται για εντός είτε για εκτός έδρας παιχνίδι, ανακοίνωσε 22 ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων και τρεις τερματοφύλακες. Στην «τριάδα» πάντως βλέπουμε για πρώτη φορά τον νεαρό Τρόπουλο αντί του Νάγκι.

Στην αποστολή νέο πρόσωπο είναι και ο 29χρονος Αλβανός επιθετικός Φλοσάρντ Μάλτσι, ο οποίος συμπεριλήφθηκε για 3η φορά σε αποστολή για παιχνίδι της Λαμίας.

Νέο πρόσωπο και ο Γιώργος Γιαννούτσος ο οποίος μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Γιώργου Σαραμαντά ίσως κληθεί να καλύψει την αριστερή πλευρά, καθώς ο νεοαποκτηθείς Σίντκλέι Φερέιρα Περέιρα δεν είναι ακόμη έτοιμος να αγωνιστεί.

Απόντες εξακολουθούν να είναι οι τραυματίες Παπαδόπουλος και Τζανδάρης, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Τσούκαλος, Λέικ.

Η 22δα που ανακοίνωσε ο κ. Βόκολος:

Χατζηεμμανουήλ, Κοσέλεφ, Τρόπουλος, Τζανετόπουλος, Σαντάνα, Παύλοβετς, Στάνκο, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Βασιλαντωνόπουλος, Νούνιες, Μαρτίνεθ, Σλίβκα, Σιμόν, Μάλτσι, Τσιλούλης, Μούλα, Λόνγκο, Καρλίτος, Τσιλιανίδης, Τόσιτς, Ακούνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση