Με στόχο τη νίκη η Λαμία υποδέχεται σήμερα τον Παναιτωλικό

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023 13:50 Με στόχο τη νίκη η Λαμία υποδέχεται σήμερα τον Παναιτωλικό

Κυριαρχεί η ισοπαλία στις αναμετρήσεις με την ομάδα του Αγρινίου, ωστόσο οι "κυανόλευκοι" είναι αποφασισμένοι για το "τρίποντο"

Κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι για τον ΠΑΣ Λαμία που αντιμετωπίζει στις 15:00’ στο ΔΑΚΛ «Αθανάσιος Διάκος» την ομάδα του Παναιτωλικού στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League 2023-2024.

Ο Λεωνίδας Βόκολος για πρώτη φορά δεν ανακοίνωσε 22 ποδοσφαιριστές αλλά 21 για την αποστολή, συμπεριλαμβανομένων τριών τερματοφυλάκων, ένας εκ των οποίων δε θα γραφτεί στο φύλλο αγώνα.

Νέο πρόσωπο στην αποστολή, αυτό του νεοαποκτηθέντα Πέδρο Αμαράλ, όχι όμως και του Άλαν Τζαγκόεφ που μόλις πρόλαβε να ξεκινήσει προπονήσεις με την νέα του ομάδα.

Ευχάριστα είναι τα νέα και για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, που είναι κανονικά στην αποστολή μετά τον τραυματισμό του στο ματς με την Κηφισιά.

Μεταξύ των δύο ομάδων κυρίαρχο αποτέλεσμα είναι η ισοπαλία με πιο συνηθισμένο αποτέλεσμα το 2-2 και το 0-0, ωστόσο για τη νέα ομάδα του Βόκολου, σήμερα η νίκη είναι μονόδρομος, όχι μόνο για το πολύτιμο τρίποντο αλλά και το γεγονός ότι αφήνεις πίσω σου μια ομάδα με τους ίδιους στόχους που είναι από τους συνηθισμένους αντιπάλους σου στα play outs. Και είδαμε όλοι πόσο σημαντικό είναι να έχεις το πλεονέκτημα από κάθε άποψη στο έξτρα πρωτάθλημα απέναντι στους αντιπάλους σου.

Ας δούμε και την αποστολή;

Ναγκί, Χατζηεμμανουήλ, Κοσέλεφ, Τζανετόπουλος, Σίντκλεϊ, Παπαδόπουλος, Αμαράλ, Στάνκο, Γιαννούτσος, Βασιλαντωνόπουλος, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Σαντάνα, Τσιλούλης, Μούλα, Λόνγκο, Καρλίτος, Τσιλιανίδης, Τόσιτς, Ακούνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση