Πήρε Κορομπίλια για το κέντρο ο ΠΑΣ Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 19:17 Πήρε Κορομπίλια για το κέντρο ο ΠΑΣ Λαμία

Ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με την Κωνσταντίνα Κορομπίλια για το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών.

Η 30χρονη αθλήτρια που αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, επέστρεψε στην Ελλάδα αφού αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στην LACATAMIA FC και θα συνεχίσει την επιτυχημένη καριέρα της στην ομάδα της Φθιώτιδας. Έχει αγωνιστεί στην Αγία Παρασκευή, στην Ολυμπιάδα Υμηττού, στον Φωστήρα Καισαριανής και στις Αβαντίδες Χαλκίδας.

«Με την προσθήκη αυτή η ομάδα μας ενισχύεται ακόμη περισσότερο στο χώρο του κέντρου με μια αθλήτρια με ποιότητα που θα βοηθήσει το υπάρχον ρόστερ, για να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει η Διοίκηση για τη φετινή περίοδο», σημειώνει στην ανακοίνωσή της η διοίκηση της ομάδας, καλωσορίζοντας την αθλήτρια στη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση