Λαμία: Πρώτη αποστολή για Τζαγκόεφ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023 08:42 Λαμία: Πρώτη αποστολή για Τζαγκόεφ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα

Μονόδρομος η νίκη…

Με όλα τα «βαριά» ονόματα στη διάθεσή του, ο Λεωνίδας Βόκολος ανακοίνωσε την 22αδα για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο "Αθανάσιος Διάκος" (Παρασκευή 20/10, ώρα 20:30’) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League 2023-2024.

Για πρώτη φορά στην αποστολή είναι Τόσιτς, Τζαγκόεφ και Καρλίτος και δεν αποκλείεται να τους δούμε και τους τρεις μαζί σε κάποιο χρονικό διάστημα του παιχνιδιού.

Στα ευχάριστα είναι και η επιστροφή των Τζανδάρη και Μαρτίνεθ, ενώ στην 22αδα που ανακοίνωσε ο Βόκολος συμπεριλήφθηκαν και ο Κορνέζος με τον Μάλτσι μετά από αρκετό καιρό.

Αντίθετα εκτός είναι οι Στάνκο, Τσιλιανίδης και Νάγκι.

Γεγονός είναι ότι η νίκη είναι μονόδρομος και σε αυτό το πλάνο έχει δουλέψει ο τεχνικός της Λαμίας, απέναντι σε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους.

Μετά από 7 αγωνιστικές η Λαμία βρίσκεται στο μέσον της βαθμολογίας και με τρίποντο την Παρασκευή πιάνει 6αδα ακόμη και 5αδα αν ο ΟΦΗ χάσει από την Κηφισιά. Συν ότι μπορεί να αφήσει την επικίνδυνη ζώνη ακόμη και 9 βαθμούς που μεταφράζεται σε τρεις νίκες μακριά από τους άλλους μνηστήρες της παραμονής. Οπότε απέναντι στην ομάδα του Ηπείρου, οι «κυανόλευκοι» θα παίξουν επιθετικά με στόχο να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Οι Γιαννιώτες που κατέλυσαν από την Πέμπτη στα Καμένα Βούρλα και ζητούν κι εκείνοι την πρώτη τους νίκη μακριά από τους «Ζωσιμάδες».

Η αποστολή της Λαμίας:

Χατζηεμμανουήλ, Κοσέλεφ, Τρόπουλος, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Σίντκλεϊ, Παπαδόπουλος, Αμαράλ, Κορνέζος, Βασιλαντωνόπουλος, Νούνιες, Μαρτίνεθ, Σλίβκα, Σιμόν, Μάλτσι, Σαντάνα, Τσιλούλης, Λόνγκο, Καρλίτος, Τόσιτς, Ακούνια, Τζαγκόεφ.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα:

Κλέιμαν, Αθανασίου, Σούλη, Εραμούσπε, Παντελάκη, Μπακαδήμα, Μπορταγκαράι, Κιάκο, Τσαούση, Σόρια, Λιάσο, Καραχάλιο, Ριέσντρα, Λώλη Ν., Τζίνο, Τζίμας, Γκάρο, Μπάλαν, Παμλίδη, Ροσέρο, Κόντε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση