ΠΑΣ Λαμία: Στην Τρίπολη με το μυαλό στο 3Χ3

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2023 09:00 ΠΑΣ Λαμία: Στην Τρίπολη με το μυαλό στο 3Χ3

Η 22αδα που ανακοίνωσε ο Βόκολος…

Με το μυαλό σε ένα θετικό αποτέλεσμα, η Λαμία ταξιδεύει στην Τρίπολη για το ματς της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League 2023-2024, με τον τοπικό Αστέρα.

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου με τις δύο σερί νίκες έχει βρεθεί στην 6η θέση και το ματς στην Τρίπολη είναι μια πρόκληση για να μπορέσει να κάνει το 3Χ3 λίγο πριν το δύσκολο φινάλε του α’ γύρου (με ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ οι τρεις από τις τέσσερις αγωνιστικές).

Σε αυτή τη δύσκολη αποστολή, ο Έλληνας τεχνικός επέλεξε τους 21 από τους 22 που είχε ανακοινώσει και κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Μοναδική αλλαγή ο τζούνιορ της ομάδας ο 18χρονος Βασίλης Κοντονίκος που πήρε τη θέση του Ομάρ Σαντάνα. Όλα τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα είναι στη διάθεση του προπονητή τους και μάλιστα με περισσότερη προετοιμασία και δεν αποκλείεται να δούμε αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Αλλαγές που σίγουρα θα έχουμε στη θέση «6» όπου υπάρχει και η απουσία του Στάνκο ενώ στη Λαμία, έμειναν και οι Νάγκι, Τσιλιανίδης, Παυλόβετς και φυσικά ο Σαραμαντάς. Δεν πήραν θέση στην 22αδα για μία ακόμη φορά Μούλα, Λέικ, Τσούκαλος, Τερεζίου, Λαμπρόπουλος και Γιαννούτσος.

Η αποστολή:

Χατζηεμαννουήλ, Κοσέλεφ, Τρόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Νούνιες, Λόνγκο, Καρλίτος, Μαρτίνεθ, Σλίβκα, Σιμόν, Σιντκλέι, Τόσιτς, Μάλτσι, Παπαδόπουλος, Τσιλούλης, Αμαράλ, Ακούνια, Κοντονίκος, Κορνέζος, Ντζαγκόεφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση