ΑΕΚ-Λαμία απόψε στο OPAP Arena

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2023 10:52 ΑΕΚ-Λαμία απόψε στο OPAP Arena

Χωρίς Νούνιες και Ακούνια, αλλά με Στάνκο και Παύλοβετς, κόντρα στην παράδοση και στα προγνωστικά, η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου θέλει να είναι ανταγωνιστική χωρίς άγχος για το τελικό αποτέλεσμα…

Μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, ο ΠΑΣ Λαμία έχει μία ακόμη αποστολή - πρόκληση στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League κόντρα στην ΑΕΚ στο OPAP ARENA (12/11, ώρα 19:30’).

Όπως και κόντρα στους «Πράσινους», η Λαμία έχει απέναντι της εκτός από έναν μνηστήρα του φετινού τίτλου και μία ομάδα που έχει συντριπτικά την παράδοση με το μέρος της. Σε όλες τις επισκέψεις της στην έδρα της ΑΕΚ η ομάδα της Φθιώτιδας για τη Super League έχει ηττηθεί, ενώ δεν έχει επιτύχει και γκολ!

Το ίδιο ίσχυε και στους τελευταίους αγώνες με τον Παναθηναϊκό, όμως την περασμένη αγωνιστική η Λαμία όχι μόνο σκόραρε αλλά άγγιξε ακόμη κι αυτή τη νίκη, καθώς κατάφερε να προηγηθεί αλλά ακυρώθηκε το γκολ του Τσιλούλη ως οφσάιντ!

Απέναντι λοιπόν και στο Δικέφαλο η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου πρέπει να αγωνιστεί με την ίδια δύναμη και κυρίως πίστη για τις μεγάλες δυνατότητες των παικτών της. Να παίξει με λίγα λόγια αυτό που ξέρει απέναντι στο μεγάλο της αντίπαλο κι ότι βγει, χωρίς να έχει άγχος για το τελικό αποτέλεσμα.

Σε αυτή την αποστολή ο Έλληνας τεχνικός δε θα έχει μαζί του τους Νούνιες και Ακούνια που έχουν δηλώσει το συγκεκριμένο παιχνίδι για την έκτιση των καρτών, αλλά και τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο που μένει εκτός αποστολής για πρώτη φορά φέτος. Απών για δεύτερο σερί παιχνίδι ο Άλαν Τζαγκόεφ, που λογικά θα είναι έτοιμος κόντρα στο σαφώς πιο κρίσιμο ματς κόντρα στον Ατρόμητο στο «Αθανάσιος Διάκος».

Αντίθετα στους «22» που ανακοίνωσε ο Βόκολος (και μάλιστα με δύο τερματοφύλακες), επανέρχονται οι Στάνκο και Παύλοβετς, αλλά και οι Μούλα, Μάλτσι και Γιαννούτσος. Ο τελευταίος αν και έχει συμπεριληφθεί σε ακόμη πέντε αποστολές, δεν έχει ακόμη αγωνιστεί στο πρωτάθλημα.

Η αποστολή:

Χατζηεμμανουήλ, Κοσέλεφ, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Σίντκλεϊ, Παπαδόπουλος, Παύλοβετς, Αμαράλ, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Μαρτίνεθ, Σλίβκα, Σιμόν, Μάλτσι, Σαντάνα, Τσιλούλης, Στάνκο, Μούλα, Λόνγκο, Καρλίτος, Τσιλιανίδης, Τόσιτς.

Για την αγωνιστική κατάσταση της ΑΕΚ δείτε ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση