Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία: Πρώτη «μετεγγραφή» στη γυναικεία ομάδα από την Ακαδημία

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2023 16:20 Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία: Πρώτη «μετεγγραφή» στη γυναικεία ομάδα από την Ακαδημία

Η 12χρονη Παναγιώτα Κουφοκώστα…

Ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοίνωσε την ένταξη της 12χρονης Παναγιώτας Κουφοκώστα στο τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών.

Πρόκειται για την πρώτη αθλήτρια που προέρχεται από την Ακαδημία ποδοσφαίρου του σωματείου, όπου γρήγορα ξεχώρισε για το πλούσιο ταλέντο της.

«Η ομάδα μας όπως έχουμε τονίσει κατ΄ επανάληψη, επενδύει στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου γυναικών στην περιοχή μας και σε αθλήτριες μικρών ηλικιών, απόδειξη των οποίων αποτελεί η συμμετοχή για πρώτη φορά φέτος του τμήματος Κ-12 στο πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣ Φθιώτιδος», σημειώνει η Διοίκηση του Ερασιτέχνη στην ανακοίνωσή της και καταλήγει: «Το Δ.Σ. συγχαίρει και δημόσια τους υπεύθυνους της Ακαδημίας του σωματείου μας, για τη δουλειά που γίνεται στα τμήματά της».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση