Στυλίδα: Αγιασμός γηπέδων αντισφαίρισης και ολοκλήρωση τουρνουά OPEN (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023 12:11 Στυλίδα: Αγιασμός γηπέδων αντισφαίρισης και ολοκλήρωση τουρνουά OPEN (ΦΩΤΟ)

Πρόκειται για τρία γήπεδα τέννις, υψηλών προδιαγραφών.

Το δελτίο τύπου:

Ένα ακόμη μεγάλο έργο και ένα μεγάλο κεφάλαιο των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Στυλίδας είχαμε τη χαρά να απολαύσουμε μαζί με πολλούς αθλητές αλλά και μικρούς και μεγάλους φίλους του αθλητισμού και της πόλης μας.

Με τον αγιασμό των τριών, υψηλών προδιαγραφών, γηπέδων τέννις και στη συνέχεια τη διεξαγωγή του τελικού του διπλού ανδρών και την απονομή των κυπέλλων, ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο τουρνουά OPEN που διοργάνωσε ο Ο.Α.Α.Φ Στυλίδας και είμαστε σίγουροι πως θα αποτελέσει τον προάγγελο πολλών ακόμη τουρνουά υψηλού επιπέδου.

Η νέα εποχή στην αντισφαίριση στον Δήμο Στυλίδας είναι μια πραγματικότητα, ένα αποτέλεσμα πραγματικού ενδιαφέροντος και σκληρής δουλειάς με την πολύτιμη συμβολή όλων, της Δημοτικής Αρχής αλλά και των μελών του πολύ δραστήριου συλλόγου αντισφαίρισης, μια επένδυση και μια παρακαταθήκη που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς.

Η επισφράγιση μιας προσπάθειας μηνών και η ολοκλήρωση και αυτού του έργου, μας γεμίζει χαρά και ηθική ικανοποίηση, αφού καταφέραμε να παραδώσουμε στους δημότες και στον δήμο μας, ένα ακόμη σημαντικό έργο, ουσιαστικά, ένα κεφάλαιο εξωστρέφειας και ανάπτυξης που θα επιστρέψει μακροπρόθεσμα πολλαπλά οφέλη στον τόπο μας.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση