Επιτυχημένη η παρουσία της Αναγέννησης Λαμίας στην αρχή της αγωνιστικής χρονιάς

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023 14:29 Επιτυχημένη η παρουσία της Αναγέννησης Λαμίας στην αρχή της αγωνιστικής χρονιάς

Στους κολυμβητικούς αγώνες που έγιναν σε Λαμία και Χαλκίδα…

Στο δρόμο των επιτυχιών, συνεχίζει η ομάδα κολύμβησης της Αναγέννησης Λαμίας.

Με αρχή τους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στη Λαμία, στις 5 Νοεμβρίου στα πλαίσια του Παμπεριφερειακού πρωταθλήματος στην αγωνιστική κατηγορία, ο σύλλογος έδειξε για άλλη μια φορά τη δυναμική του, όντας ο μοναδικός σύλλογος τη πόλης μας, που έλαβε βαθμούς στο πρωτάθλημα και εντός της τριάδας των συλλόγων της περιφέρειάς μας. Την ίδια στιγμή, πραγματοποιήθηκαν και οι αγώνες μικρών αποστάσεων 25αρας πισίνας, για τη προαγωνιστική κατηγορία και τη νέα κατηγορία μίνι, όπου είχε την πολυπληθέστερη αποστολή.

Αγώνων και επιτυχιών συνέχεια για το Λαμιώτικο σύλλογό, καθώς το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα, ημερίδα κολύμβησης χειμερινής περιόδου, αγωνιστικών και προαγωνιστικών. Όπως αναφέρει το Σωματείο, «οι αθλητές του συλλόγου μας, δεν άφησαν την ευκαιρία τους και έδειξαν τη δυναμική που έχει χτιστεί στο σύλλογο, με κύριο αρωγό τους προπονητές μας, Αποστόλη Αντωνόπουλο στα αγωνιστικά και Βασίλειο Αλεξόπουλο στα προαγωνιστικά. Ο σύλλογός μας κατέκτησε 20 πρώτες θέσεις, 18 δεύτερες και 11 τρίτες, αλλά και ατομικά ρεκόρ, αποδεικνύοντας τη δυναμική της».

Η αγωνιστική ομάδα απαρτίζεται από τους εξής αθλητές: Ανάγνου Λυδία – Βασιλική, Γκαζίζωβ Θεόδωρος, Γκίστι Ανίσα, Λάμπρου Μαρία – Σταυρούλα, Μανίκης Παναγιώτης, Μαργαρίτη Αικατερίνη, Πανουργιάς Χρήστος, Πασχαλίδης Γεώργιος, Τσάρα Μαριάνθη και Χανής Κωνσταντίνος. Οι αθλητές Καλούδης Γεώργιος και Παπανικολάου Χαράλαμπος που προπονούνται με το σύλλογο μας αγωνίζονται με το σκουφάκι του Ολυμπιακού Πειραιώς, του μεγαλύτερου συλλόγου κολύμβησης της χώρας μας.

Η προαγωνιστική και μίνι ομάδα απαρτίζεται από τους εξής αθλητές: Αντωνοπούλου Ιουλία, Αποστόλου Κωνσταντίνα, Γιαταγάνας Νικόλαος, Γκλάβας Δημήτριος, Γκλάβας Ελευθέριος, Ζάχος Ραφαήλ – Νικόλαος, Μαυράκη Ιωάννα, Μαργαρίτης Ιωάννης, Μπλούνα Αναστασία, Μπλούνας Γεώργιος, Μωρίκη Άννα, Τριανταφυλλοπούλου Ευγενία – Μαρία, Τριανταφυλλόπουλος Αλέξανδρος – Μάριος, Τσιούμας Αθανάσιος, Υφαντή Σεμέλη.

«Συγχαρητήρια σε όλους και καλή αγωνιστική χρονιά!»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση