ΦΟΑ: Διασυλλογικό Ανδρών και Γυναικών 2023 - Α' και Β' Εθνική (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 11:20 ΦΟΑ: Διασυλλογικό Ανδρών και Γυναικών 2023 - Α' και Β' Εθνική (ΦΩΤΟ)

Το τελευταίο πρωτάθλημα της φετινής χρονιάς δεν θα μπορούσε να κλείσει χωρίς επιτυχίες για τον ΦΟΑ!

Οι ομάδες ανδρών (Α’ Εθνική) και γυναικών (Β’ Εθνική) του συλλόγου ΦΟΑ αγωνίσθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, σημειώνοντας  μεγάλες επιτυχίες.

Η ομάδα ανδρών αποτελούμενη από τους Νίκο Μανόπουλο, Χριστόφορο Μανόπουλο και Βασίλη Κούτσικο παίζοντας δυνατούς και δύσκολους αγώνες τερμάτισαν στην 2η θέση στον όμιλό τους κερδίζοντας τον ΑΟ ΚΙΦΗΣΙΑΣ,ΑΟΑ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΙΦΙΤΟΣ,και χάνοντας από την ισχυρή ομάδα του ΟΑ ΑΘΗΝΩΝ, εξασφάλισαν την παραμονή τους στην Α’ Εθνική κατηγορία.

Η ομάδα γυναικών αποτελούμενη από τις Βασιλική Τρίγκα και Δέσποινα Κιοφεντζόγλου τερμάτισαν στον όμιλό τους στην 1η θέση που σημαίνει ότι παρέμειναν στην Β’ Εθνική και εξασφάλισαν το εισιτήριο τους στην τελική φάση να αγωνισθούν για την άνοδό τους στην Α’ Εθνική κατηγορία. Οι γυναίκες κέρδισαν τους ΜΑΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΤΡΙΑΔΙΟΥκαι ΟΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΕΛΕΤΡΟΝ.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους και όλες για αυτή τους την επιτυχία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση