ΑΟ Λαμίας 2013 ΙΝΤΕΡΚΑΤ - Ηλυσιακός: Νίκη και μόνο νίκη!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023 19:33 ΑΟ Λαμίας 2013 ΙΝΤΕΡΚΑΤ - Ηλυσιακός: Νίκη και μόνο νίκη!

Με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες, η ομάδα του ΑΟ Λαμίας 2013 ΙΝΤΕΡΚΑΤ υποδέχεται το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 στις 18:00’ στο Χαλκιοπούλειο την ομάδα του Ηλυσιακού.

Τα κορίτσια του Ηλία Αγγέλη μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και την πολύ καλή εμφάνιση στα δύο από τα τέσσερα σετ, θέλουν όχι απλά μία νίκη, αλλά επιτέλους μία «καθαρή» νίκη ώστε να ξεφύγουν από την ουρά και ίσως ανεβούν στη 10η θέση.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ομάδα των Ιλίσιων, αν και έχει πάρει μόλις δύο περισσότερους πόντους από τις «Λαμιώτισσες» εντούτοις έχει 7 βαθμούς παραπάνω!

Διαιτητές του αγώνα είναι οι Χλωρός και Μαυράκης με επόπτες τους Καλαντζή και Στάικο.

Η ανακοίνωση-πρόσκληση του ΔΣ του ΑΟΛ:

«Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 18:00 το απόγευμα στο Χαλκιοπούλειο, η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Ηλυσιακό με μόνο στόχο την επιστροφή στις νίκες! Καλούμε όλο τον κόσμο της Λαμίας, να κατέβει προς το κλειστό γήπεδο, να δώσει βροντερό παρόν και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε τη νίκη. Σας περιμένουμε όλους στο Χαλκιοπούλειο - Μην λείψει κανείς - Ραντεβού το Σάββατο».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση