Η παρουσία της Αναγέννησης Λαμίας στους αγώνες κολύμβησης το μήνα Φεβρουάριο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024 11:19 Η παρουσία της Αναγέννησης Λαμίας στους αγώνες κολύμβησης το μήνα Φεβρουάριο

Διαβάστε το δελτίο τύπου της ομάδας κολύμβησης της Αναγέννησης Λαμίας, σχετικά με την παρουσία της προαγωνιστικής και αγωνιστικής ομάδας, στους αγώνες που έγιναν μέσα στο μήνα Φεβρουάριο.

«Μήνας αγωνιστικών υποχρεώσεων και επιτυχιών έχει αποδειχθεί ο Φεβρουάριος για το τμήμα κολύμβησης του συλλόγου μας.

Στις 3/02/2024 το τμήμα της προαγωνστικής του συλλόγου μας συμμετείχε στα πλαίσια της διοργάνωσης της «3ης ΝΗΡΕΑΔΑΣ», που πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο της Καρδίτσας. Η ομάδα μας συμμετείχε με 12 κολυμβητές-τριες παρά τις απουσίες της έχοντας νέα μέλη στην σύνθεση της.

Αναλυτικά οι αθλητές της Αναγέννησης:

Καραναστάσης Θανάσης, Μαυράκη Ιωάννα, Μωρίκη Άννα, Υφαντή Σεμέλη, Γκλάβας Δημήτρης, Κατσούλα Πολυξένη, Μαργαρίτης Γιάννης, Μπλούνα Αναστασία, Ρεντζόπουλος Θάνος, Αποστόλου Κωνσταντίνα, Ζάχος Ραφαήλ, Τσιούμας Θανάσης.

Δώδεκα υπέροχα αναγεννησάκια που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, κατέκτησαν 2  Αργυρά, 5 Χάλκινα αλλά και ατομικές επιδόσεις ξεπερνώντας τον εαυτό τους και αγωνίστηκαν επάξια στην αγωνιστικά δύσκολη περιφέρεια της Θεσσαλίας.

Την ίδια στιγμή για το αγωνιστικό τμήμα του συλλόγου μας, πήρε μέρος η ομάδα το Σαββατοκύριακο που πέρασε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων - Παγκορασίδων Α και Β,  με 4 αθλητές και συγκεκριμένα :

Γκαζίζωβ Θεόδωρος , Χανής Κωνσταντίνος, Λάμπρου Δανάη και Παπαγεωργίου Σοφία.

 Οι οποίοι πέτυχαν όλοι μεγάλα ατομικά ρεκόρ που είναι και το ζητούμενο στην ηλικία και κατηγορία που βρίσκονται δίνοντας υπόσχεση για περισσότερες προπονήσεις και μεγαλύτερα ρεκόρ στο μέλλον! Επόμενο ραντεβού για τα πιο μεγάλα μας παιδιά 16-17-18 Φεβρουαρίου, για το πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων – Παίδων/Κορασίδων!

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και ευχόμαστε ακόμη περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση