«Ζω με ένα όνειρο τρελό, Λαμία Ευρώπη να σε δω»!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 11:17 «Ζω με ένα όνειρο τρελό, Λαμία Ευρώπη να σε δω»!

Αποθέωση των παικτών του Λεωνίδα Βόκολου από τους φίλους της ομάδας που περίμεναν μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής την αποστολή να επιστρέψει στη Λαμία…

Το έκαψαν το βράδυ του Σαββάτου μέχρι τα ξημερώματα οι φίλοι του ΠΑΣ Λαμία για την τεράστια ισοπαλία που απέσπασε η ομάδα τους με 9 παίκτες στο «Απόστολος Νικολαΐδης» απέναντι στον Παναθηναϊκό, πόντος που τη φέρνει πιο κοντά στην 6η θέση και τα play off.

Συγχρόνως αγκαλιάζει τον τίτλο της κορυφαίας επαρχιακής ομάδας για 2η φορά στην 7χρονη ιστορία της στη Super League, τίτλο που είχε κατακτήσει και την περίοδο 2018-19.

Πως λοιπόν ο κόσμος της να μη βρεθεί κοντά της και να επιφυλάξει υποδοχή ηρώων στους παίκτες του Λεωνίδα Βόκολου, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Lamia Ole από όπου και οι φωτογραφίες.

Σύμφωνα με το αθλητικό σάιτ περίπου 50 φίλοι της ομάδας, λίγα λεπτά πριν τις 3:00 τα ξημερώματα βρέθηκαν έξω από το ξενοδοχείο Φθία. Εκεί όπου επέστρεψαν οι «κυανόλευκοι» μετά το παιχνίδι στην Αθήνα.

Και όταν αυτοί έφτασαν στις 2:55, τότε παίκτες και κόσμος έγιναν ένα και μέσα στα συνθήματα που ακούστηκαν ήταν και το «ζω με ένα όνειρο τρελό, Λαμία Ευρώπη να σε δω».

Την τιμητική τους είχαν οι σκόρερ της Λεωφόρου, Καρλίτος και Τσιλούλης. Μάλιστα, ο δεύτερος μαζί με τον Τζανδάρη ήταν ιδιαίτερα ένθερμοι με τον κόσμο της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση