Λαμία - ΑΕΚ: Μόνο οι κάτοικοι Φθιώτιδας θα το δουν από κοντά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 11:25 Λαμία - ΑΕΚ: Μόνο οι κάτοικοι Φθιώτιδας θα το δουν από κοντά

Τα εισιτήρια…

Η ΠΑΕ Λαμία ξεκαθάρισε ότι δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου για τον αγώνα με την ΑΕΚ για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024, στις 19:00 στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος”, έχουν όσοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια και παρακολούθησαν τον αγώνα με τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ για την 12η αγωνιστική και τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ για την 10η αγωνιστική (τις 2 τελευταίες αγωνιστικές πριν από το κλείσιμο των γηπέδων) και να είναι κάτοικοι Νομού Φθιώτιδας.

Ο κάθε φίλαθλος μπορεί να αγοράσει μόνο ένα ονομαστικό εισιτήριο με την ταυτότητά του.

Η διάθεση θα γίνεται ΜΟΝΟ:

από τα γραφεία της ομάδας (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος) Τρίτη 20/02 μέχρι Παρασκευή 23/02 από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 19:00 το βράδυ,

ΔΕΝ θα δοθούν εισιτήρια στη φιλοξενούμενη ομάδα.

ΔΕΝ θα υπάρχουν ηλεκτρονικά εισιτήρια και ΔΕΝ θα λειτουργούν τα εκδοτήρια στο ΔΑΚ “Αθ. Διάκος” την ημέρα του αγώνα.

ΔΕΝ θα εκδοθούν καθόλου προσκλήσεις στον εν λόγω αγώνα.

Για την έκδοση εισιτηρίου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ο ΑΜΚΑ και η επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:

Κερκίδες: 12, 13, 14, 15, 16, 17 τιμή: 25€

Κερκίδες: 3,4, 5, 6 τιμή: 30€

Επίσης η ΠΑΕ τονίζει τα παρακάτω:

  • όλοι όσοι προσέρχονται στο γήπεδο οφείλουν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο ταυτοποίησης. Ο νόμος υποχρεώνει άπαντες σε έλεγχο και οποιαδήποτε άρνηση αποκλείει την είσοδο στο γήπεδο.
  • Με το νέο αυστηρότατο νομικό πλαίσιο όποιος φίλαθλος δεν διαθέτει ονομαστικό εισιτήριο όχι απλά δεν μπορεί να μπει στο γήπεδο, αλλά του επιβάλλεται και πρόστιμο 500 ευρώ από την Αστυνομία. Στον έλεγχο ταυτοπροσωπίας σε περίπτωση που βρεθεί φίλαθλος με εισιτήριο σε άλλο όνομα, τόσο ο κάτοχος, όσο κι ο δικαιούχος θα τιμωρούνται με πρόστιμο δεκαπλάσιο της αξίας του εκάστοτε εισιτηρίου, θα επιβάλλεται ποινή αποκλεισμού από τα γήπεδα, ενώ η ΠΑΕ θα τιμωρείται με κλείσιμο της θύρας, όπου έγινε η παράβαση.
  • Κάθε καπνογόνο, φωτοβολίδα, κροτίδα, μπουκάλι, κάθε αντικείμενο που μπορεί να πέσει στον αγωνιστικό χώρο, σημαίνει κλείσιμο του γηπέδου! Οι ποινές είναι διοικητικές και έρχονται πλέον απευθείας από την πολιτεία. Συν τις όποιες επιπρόσθετες προκύπτουν από τα πειθαρχικά όργανα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 5 μ.μ. και λόγω των αυστηρών ελέγχων που θα διενεργηθούν, οι φίλαθλοι κάτοχοι εισιτηρίων της συγκεκριμένης αναμέτρησης, καλούνται να προσέλθουν έγκαιρα, προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός, ταλαιπωρία και καθυστέρηση της πρόσβασης τους στις κερκίδες, συμβάλλοντας έτσι στην ομαλότητα.

Όλοι μαζί πρέπει να προσαρμοστούμε και να προστατεύσουμε την ομάδα και το γήπεδό μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση