ΑΟ Λαμίας - Παναθηναϊκός την Κυριακή

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024 22:51 ΑΟ Λαμίας - Παναθηναϊκός την Κυριακή

Μετά από δύο σπουδαίες βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας νίκες, ο ΑΟ Λαμίας 2013 - ΙΝΤΕΡΚΑΤ υποδέχεται στο Χαλκιοπούλειο τον 2ο της βαθμολογίας Παναθηναϊκό, που μαζί με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό μετρά 16 νίκες στη Volley League Γυναικών.

Σε αυτό το ξεχωριστό παιχνίδι, η διοίκηση του Λαμιώτικου συλλόγου απευθύνει πρόσκληση στους φιλάθλους να στηρίξουν την προσπάθεια των κοριτσιών.

Η πρόσκληση:

«Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στις 18:00 το απόγευμα ο Α.Ο. Λαμίας 2013 ΙΝΤΕΡΚΑΤ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό! Πρόκειται για μια αναμέτρηση δύσκολη και απαιτητική,απέναντι σε μια ιστορική ομάδα. Καλούμε τον κόσμο της Λαμίας να έρθει στο Χαλκιοπούλειο και να στηρίξει την προσπάθεια των αθλητριών μας να διεκδικήσουν ο,τι καλύτερο μπορούν! Άλλωστε,μετά τις δυο συνεχόμενες νίκες,τα κορίτσια του Κώστα Αγγουρά αξίζουν ένα δυνατό χειροκρότημα που θα τους δώσει την ώθηση για τη συνέχεια.

Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση