Βόμβα Βόκολου για Τσιλούλη: Έχει υπογράψει στην ΑΕΚ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024 11:07 Βόμβα Βόκολου για Τσιλούλη: Έχει υπογράψει στην ΑΕΚ

Η απουσία του Σωτηρη Τσιλούλη από την 20αδα του αγώνα με την ΑΕΚ προκάλεσε πολλά ερωτηματικά, καθώς δεν είχε γίνει γνωστός κάποιος τραυματισμός και η ομάδα τον χρειαζόταν ειδικά μετά τις αναγκαστικές απουσίες των Καρλίτος και Μαρτίνεθ.

Τελικά την αιτία της απουσίας του 29χρονου μεσοεπιθετικού, αποκάλυψε μετά το ματς ο Λεωνίδας Βόκολος.

«Ο παίκτης με ενημέρωσε μία ημέρα πριν το παιχνίδι ότι έχει υπογράψει προσύμφωνα με την ΑΕΚ», είπε στη συνέντευξη τύπου ο κόουτς της Λαμίας, αφήνοντας όλον τον κόσμο… ξερό, καθώς δεν υπήρξε κάποιο ρεπορτάζ τον προηγούμενο καιρό ότι υπάρχει τέτοιο ενδιαφέρον από την Ένωση!

Ο Σωτήρης Τσιλούλης και φέτος κάνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα έχοντας 21 συμμετοχές εκ των οποίων τις 19 ως βασικός και έχει πετύχει 5 γκολ, έχει 4 δοκάρια και 1 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση