Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου: Το πήρε πάλι ο Αναγνώστου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 08:27 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου: Το πήρε πάλι ο Αναγνώστου

Επικράτησε στα 10.000 μέτρα…

Για 4η φορά ο αθλητής της Αναγέννησης Λαμίας Μάριος Αναγνώστου, στέφθηκε πρωταθλητής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου 10.000 μ. που διεξήχθη σήμερα Κυριακή (25/2) 4στην Πύλη Τρικάλων.

Ο αθλητής του Σάββα Κουμπούρα, κάλυψε τη διαδρομή σε χρόνο 29:42’ αφήνοντας αρκετά ίσω τους άλλους αθλητές.

Για λογαριασμό της Αναγέννησης, όπως ενημέρωσε ο Λαμιώτικος σύλλογος, συμμετείχαν επίσης, ο Παναγιώτης Οδατζίδης ο οποίος έτρεξε με ίωση, βελτίωσε όμως την ατομική του επίδοση στη συγκεκριμένη πίστα.

Η Αμαλία Καπουλα ήταν 7η στην κατηγορία Κ23 με νέο ατομικό ρεκόρ. Ο  Στέλιος Κολόκας, μαθητής της 3ης Λυκείου κατόρθωσε να συνδυάσει τις μαθητικές και αθλητικές του υποχρεώσεις, πετυχαίνοντας ατομική επίδοση. Τέλος η νεοφώτιστη Μαργαρίτα Μάλλιου, η πιο μικρή της παρέας, έδωσε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση