Με τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκληρώθηκε το 2nd Baby Cup Lamias Tae Kwon Do από τον Α.Ο. Ζευς Λαμίας (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 07:50 Με τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκληρώθηκε το 2nd Baby Cup Lamias Tae Kwon Do από τον Α.Ο. Ζευς Λαμίας (ΦΩΤΟ)

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το 2nd Baby Cup Lamias Tae Kwon Do από τον Α.Ο. Ζευς Λαμίας, υπό την καθοδήγηση του προπονητή του Συλλόγου, κ. Χρήστου Πιλάτου.

Πλήθος κόσμου από διάφορα μέρη της Ελλάδας κατέφθασαν το πρωί του Σαββάτου στο Κλειστό Γυμναστήριο Ανθέων, για να θαυμάσει τους μικρούς αθλητές.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν αγωνιστικές τεχνικές και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους.

Αθλητές και γονείς απόλαυσαν μια αγωνιστική ημέρα σε ένα φιλόξενο και διασκεδαστικό περιβάλλον.

Φυσικά όλα τα παιδιά ένιωσαν τη χαρά της νίκης και αποχώρησαν ικανοποιημένα,  καθώς απονεμήθηκαν σε όλους μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής.

Άλλωστε σε τέτοιες διοργανώσεις σημασία δεν έχει η νίκη, αλλά η προσπάθεια των παιδιών και η εξοικείωση τους με το αγωνιστικό κομμάτι του αθλήματος.

Α.Ο. ΖΕΥΣ ΛΑΜΙΑΣ
Διάκου 26 & Πατρόκλου, Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310-52009

Βρείτε μας στη σελίδα μας στο Facebook: A.O. ΖΕΥΣ ΛΑΜΙΑΣ

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση