Φτιάχνει τις βαλίτσες του για Καζακστάν ο Καρλίτος

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 08:01 Φτιάχνει τις βαλίτσες του για Καζακστάν ο Καρλίτος

Η Αστάνα ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Ισπανού φορ…

Ήρθε στη Λαμία τον περασμένο Αύγουστο και μέσα σε 7 μήνες πέτυχε να γράψει το όνομά του στις χρυσές σελίδες της ιστορίας του ΠΑΣ Λαμία.

Ο Κάρλος Λόπεθ ή Καρλίτος με το νούμερο 10 στην πλάτη, κατάφερε σε 21 παιχνίδια πρωταθλήματος να πετύχει 10 γκολ και να γίνει ο αρχισκόρερ της Φθιωτικής ομάδας, ενώ είχε και 2 δοκάρια και 4 ασίστ.

Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις προσέλκυσαν το ενδιαφέρον πολλών ομάδων και τελικά φαίνεται ότι φεύγει πριν ολοκληρωθεί το διετές συμβόλαιό του.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του η ομάδα της πρωτεύουσας του Καζακστάν, Αστάνα των 8 διεθνών (θα βρεθεί και στο δρόμο της εθνικής μας).

Στην Αστάνα ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με συνολικές αποδοχές 1,4 εκατ. ευρώ, ενώ και η Λαμία αναμένεται να εισπράξει ένα ποσό κοντά στα 300.000 ευρώ.

Ο Καρλίτος πάντως αναμένεται να δώσει το παρών στο κρίσιμο παιχνίδι της Τετάρτης (28/2) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, όχι όμως και στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής στο «Αθανάσιος Διάκος» με τον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση