Ατρόμητος - Λαμία για το εισιτήριο των play offs

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 10:22 Ατρόμητος - Λαμία για το εισιτήριο των play offs

Μπορεί και να έχει τελειώσει νωρίτερα η υπόθεση στο παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης - Κηφισιά…

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League διεξάγεται στις 17:00’ στο γήπεδο Περιστερίου ανάμεσα στον γηπεδούχο Ατρόμητο και τον ΠΑΣ Λαμία.

Οι γηπεδούχοι θέλουν τους βαθμούς για να μπουν με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συγκομιδή στα play outs, ενώ οι φιλοξενούμενοι αν νικήσουν σήμερα αυτόματα είναι στην 6η θέση που οδηγεί στα play offs.

Βέβαια το τελευταίο, μπορεί να έχει ήδη συμβεί πριν τη σέντρα του παιχνιδιού, καθώς νωρίτερα (15:00’) παίζει ο Αστέρας Τρίπολης με την Κηφισιά και όπως έχουμε γράψει, μόνο με νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και στις Σέρρες, οι Αρκάδες ελπίζουν σε εξάδα. Άρα αν υπάρξει στραβοπάτημα απέναντι στην Κηφισιά που καίγεται για βαθμό ή βαθμούς, τότε οι Λαμιώτες αυτόματα εξασφαλίζουν το εισιτήριο για τα play offs.

Απέναντι στον Ατρόμητο η παράδοση θέλει ισοπαλία, ενώ στο συγκεκριμένο γήπεδο η Λαμία δεν έχει κερδίσει ποτέ. Ακόμη και ως γηπεδούχος, στο ποδαρικό που είχε κάνει το 2017 όταν χρησιμοποίησε ως έδρα το Περιστέρι (δεν ήταν έτοιμο το ΔΑΚΛ), είχε χάσει από Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Βέβαια αντίστοιχα και ο Ατρόμητος δεν ξέρει τι θα πει νίκη στο ΔΑΚΛ, όμως ως γηπεδούχος στη Super League έχει 4 νίκες και 4 ισοπαλίες (11-4). Συνολικά σε 17 αναμετρήσεις στη μεγάλη κατηγορία, υπάρχουν 4 νίκες του Ατρομήτου 11 ισοπαλίες και 2 νίκες της Λαμίας.

Κάτι άλλο που «ενώνει» τις δύο ομάδες είναι ότι ο Ατρόμητος την προηγούμενη αγωνιστική σταμάτησε με ισοπαλία ένα σερί 5 ηττών, ενώ αντίστοιχα για τη Λαμία τελείωσε ένα αήττητο σερί 5 αγωνιστικών!

Στον πρώτο γύρο σε ένα χορταστικό παιχνίδι, στο οποίο δυστυχώς πρωταγωνίστησε ο διαιτητής Βεργέτης με τον VAR Τσαγκαράκη, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 3-3. Σε εκείνο το ματς η Λαμία πραγματοποίησε - μετά το 10’ - μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας τρία γκολ και οδηγώντας το παιχνίδι σε ανατροπή, ενώ δεν της δόθηκε και πέναλτυ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση