Λαμία: Χωρίς άγχος με στόχο την καλή εμφάνιση και το σπάσιμο της παράδοσης του ΠΑΟΚ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024 14:34 Λαμία: Χωρίς άγχος με στόχο την καλή εμφάνιση και το σπάσιμο της παράδοσης του ΠΑΟΚ

Η 6η της βαθμολογίας Λαμία, υποδέχεται για 7η φορά στο ΔΑΚΛ το Δικέφαλο του Βορρά που θέλει την κορυφή στο φινάλε της κανονικής περιόδου…

Χωρίς άγχος και με τον κόσμο στο πλευρό της η Λαμία τσεκάρει σήμερα στο ΔΑΚΛ «Αθανάσιος Διάκος» (19:30’) στο φινάλε της κανονικής διάρκειας (26η αγωνιστική) τη συμμετοχή της στην κορυφαία εξάδα της Stoiximan Super League 2023-24.

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου έχοντας εξασφαλίσει από την προηγούμενη αγωνιστική τη συμμετοχή της στα play offs έχει την ευκαιρία σήμερα να σπάσει μια κακή παράδοση απέναντι στο Δικέφαλο του Βορρά, καθώς είναι η μοναδική ομάδα από το “Big Five” σε βάρος της οποίας δε μετρά κάποια επιτυχία.

Χαρακτηριστικά σε 13 αναμετρήσεις σε επίπεδο Super League ο ΠΑΟΚ μετρά ισάριθμες νίκες, ενώ εντός έδρας οι επιτυχίες είναι 6-0 για τους Θεσσαλονικείς, με τη Λαμία να μην έχει πετύχει ούτε γκολ σε αυτά τα παιχνίδια (τέρματα 0-11)! Μάλιστα οι ΠΑΟΚτζήδες δεν μετρούν ούτε πάθημα στο Κύπελλο, όπως έχει συμβεί και με τους τέσσερις άλλους μεγάλους του Ελληνικού ποδοσφαίρου!

Φέτος όμως τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Το άγχος το έχει ο ΠΑΟΚ που κυνηγά εναγωνίως την 1η θέση στην κανονική διάρκεια και οι παίκτες της Λαμίας έχουν το κίνητρο να επιβεβαιώσουν τη θαυμάσια χρονιά που τους έφερε στην 6η θέση και στα play offs, ακόμη και με σημαντικές απουσίες.

Χαρακτηριστικά, εκτός από τον πρώτο σκόρερ Καρλίτος που είναι πλέον και επίσημα παίκτης της Αστάνα του Καζακστάν, εκτός είναι και οι τιμωρημένοι Σίντκλεϊ, Σιμόν και Σαντάνα.

Υπάρχουν όμως λύσεις σε ένα ρόστερ που ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο με 34 ποδοσφαιριστές!

Απουσίες όμως έχει και ο ΠΑΟΚ, καθώς εκτός του τιμωρημένου Σβαμπ, εκτός είναι και οι τραυματίες Σάστρε, Μιχαηλίδης και Τρόσοτ Εκόνγκ, ενώ άρρωστος είναι ο Ζ. Ζίβκοβιτς.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Κωνσταντίνος Πουλικίδης (Δράμας), Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας), Ιωάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας) και 4ος ο Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών).

Στην κρίσιμη θέση του VAR (που μας έκαψε στο Περιστέρι), είναι ο Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδες), με βοηθό τον Γιώργο Στεφανή (Καρδίτσας). Παρατηρητής αγώνα είναι ο Δημήτρης Θάνος της ΕΠΣ Ηπείρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση