Η δική μας Μαρία Νέλλα ταξιδεύει στον Καναδά για έναν σημαντικό αγώνα Muay Thai

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 09 Μαρτίου 2024 08:50 Η δική μας Μαρία Νέλλα ταξιδεύει στον Καναδά για έναν σημαντικό αγώνα Muay Thai

Το Σάββατο 9 Μαρτίου - Παρακολουθήστε live τον αγώνα!

Η Μαρία Νέλλα, αθλήτρια του Muay Thai, η οποία μεγάλωσε και προπονήθηκε στη Μακρακώμη και τη Λαμία, ετοιμάζει βαλίτσες για έναν σπουδαίο αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Μαρτίου.

Άριστα προετοιμασμένη και προσηλωμένη στον στόχο της, είναι έτοιμη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό στον επερχόμενο αγώνα.

Η Μαρία, με προπονητή τον Ηρακλή Μέρτογλου από το EFL AGADEMY, ετοιμάζεται για τον Καναδά στο παιχνίδι που έκλεισε ο manager/founder, president της KIMBO SUPERFIGHTS Chris Papanagiotou.

Στον σύνδεσμο www.millions.co μπορείτε να παρακολουθήσετε live τον αγώνα της, βάζοντας τον κωδικό NELLA.

Δείτε τις δηλώσεις της για τον αγώνα:

 

 

Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, η συμμετοχή της Μαρίας σε τέτοιου είδους αγώνες είναι σίγουρο πως εξαπλώνει τη φήμη και τη δυναμική της.

Καλή επιτυχία Μαρία!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση