Λαμία: Θέλει ένα δεύτερο σερί θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Απριλίου 2024 10:43 Λαμία: Θέλει ένα δεύτερο σερί θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό

Αυξημένα μέτρα και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το μεγάλο παιχνίδι…

Το ταξίδι της στα play offs της Stoiximan Super League, συνεχίζει σήμερα στις 17:00’ η Λαμία φιλοξενώντας στο «Αθανάσιος Διάκος» τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Ένα παιχνίδι πολύ διαφορετικό σε σχέση με εκείνο το ιστορικό ματς της 16ης αγωνιστικής, όταν οι «κυανόλευκοι» υποχρέωσαν τους «ερυθρόλευκους» στην πρώτη τους ήττα στην ιστορία τους για το πρωτάθλημα, μια ήττα που ήρθε μάλιστα να διακόψει ένα τρομερό σερί του Ολυμπιακού όχι μόνο απέναντι στη Λαμία αλλά και στην επαρχία.

Το γκολ του Βικίντας Σλίβκα μόλις στο 4ο λεπτό ήταν το πρώτο Λαμιώτη παίκτη στις εντός έδρας αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων (εφτά παιχνίδια στο ΔΑΚΛ είχε έξι νίκες ο Ολυμπιακός).

Η Λαμία σε αυτή τη διαδικασία αναζητά τις καλές εμφανίσεις και τις εμπειρίες που θα την καταξιώσουν στη συνείδηση των φιλάθλων ως μία εκ των κορυφαίων επαρχιακών ομάδων και γιατί όχι ως την καλύτερη ομάδα που αμφισβητεί την ανωτερότητα των μεγάλων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Χωρίς να έχουν κάτι να χάσουν τα παιδιά του Λεωνίδα Βόκολου, έχουν βάλει δύσκολα στο πρώτο μέρος σε όλες τις ομάδες που έχουν αντιμετωπίσει σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Η αναμφισβήτητη ποιότητα των αντιπάλων της βέβαια, σε συνδυασμό με κάποια εύκολα και χαριστικά σφυρίγματα των διαιτητών, κρίνουν τις λεπτομέρειες ώστε μέχρι τώρα να μην έχουν πανηγυρίσει βαθμό, αν και στα δύο από τα τρία παιχνίδια τον άξιζαν και με το παραπάνω.

Στο σημερινό ματς θα έχουν πάντως και την υποστήριξη των φίλων τους που είχαν λείψει στο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης με βοηθούς τους Μεϊντάνα και Καραγκιζόπουλο, ενώ 4ος διαιτητής είναι ο Σταύρος Τσιμεντερίδης. Στο VAR θα είναι ο Άγγελος Ευαγγέλου με βοηθό τον Κωνσταντίνο Νικολαΐδη.

Μέτρα τάξης και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Αυξημένα μέτρα αστυνόμευσης και τροχαίας έχουν προγραμματιστεί ενόψει του σημερινού αγώνα της Λαμίας με τον Ολυμπιακό (7/4/24, ώρα 17:00’).

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι έχουν εκδοθεί 5.305 εισιτήρια, εκ των οποίων τα 500 έχουν διατεθεί σε φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας, ενώ θα υπάρξουν και οι προβλεπόμενες προσκλήσεις για την φιλοξενούμενη ΠΑΕ.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού θα φιλοξενηθούν στις κερκίδες 8 και 9 της θύρας 4 από όπου και θα εισέρθουν.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 15:00’ δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Αρκετά νωρίτερα θα ξεκινήσουν τα τροχονομικά μέτρα και συγκεκριμένα η απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων την Κυριακή (07-04-2024) είναι από ώρα 11:00΄, καθώς και η διακοπή της κυκλοφορίας αυτών, από την 14:00΄ ώρα, την ως άνω ημέρα, έως και μια ώρα μετά τη λήξη του αγώνα στις παρακάτω οδούς:

· Στην οδό Φλέμινγκ (από το χώρο έμπροσθεν του ΔΑΚ Λαμίας έως τη συμβολή της με την οδό Φιλιαδώνος)

· Στην οδό Καραϊσκάκη (από τη συμβολή της με την οδό Ανοίξεως έως τον χώρο έμπροσθεν του ΔΑΚ Λαμίας)

· Στην οδό Ερυθρού Σταυρού (από τη συμβολή της με την οδό Φλέμινγκ έως τη συμβολή της με την οδό Β. Καψάλη)

· Στην οδό Σταδίου (πρώην οδός Μαλαμίδα) (από τον χώρο έμπροσθεν του ΔΑΚ Λαμίας έως την συμβολή της με την οδό Υψηλάντη)

· Στον χώρο στάθμευσης οχημάτων που υφίσταται στη συμβολή των οδών Καραϊσκάκη και Ασκληπιού)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση