Επίθεση με πέτρες στην εθνική οδό δέχτηκε το λεωφορείο του ΠΑΣ Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024 21:03 Επίθεση με πέτρες στην εθνική οδό δέχτηκε το λεωφορείο του ΠΑΣ Λαμία

Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί ή φθορές…

Στο μάτι άγνωστων, που πέταξαν πέτρες στο λεωφορείο, έπεσε η αποστολή του ΠΑΣ Λαμία, κατά την επιστροφή της από την Αθήνα και το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα γύρω στις 22:30’ το βράδυ της Κυριακής (14/4) στο ύψος της 1ης σήραγγας του Αγίου Κωνσταντίνου, 3 με 4 πέτρες «προσγειώθηκαν» στα τζάμια του λεωφορείου χωρίς ευτυχώς ο οδηγός να χάσει την ψυχραιμία του και τον έλεγχο του μεγάλου οχήματος.

Επιπλέον δεν προκλήθηκε θραύση των τζαμιών που θα μπορούσε να είχε τραυματίσει κάποιο μέλος της αποστολής. Ευτυχώς έμεινε μόνο η ψυχική οδύνη από το συμβάν.

Με την άφιξη της αποστολής της ομάδας στη Λαμία, το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία, χωρίς ωστόσο να είναι δυνατόν να εντοπιστούν οι δράστες που εξαφανίστηκαν μέσα στο σκοτάδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση