Οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν στα Τέμπη - Oι τρεις συγκλονιστικές συμβολικές κινήσεις

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024 12:24 Οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν στα Τέμπη - Oι τρεις συγκλονιστικές συμβολικές κινήσεις

Σε μια συμβολική κίνηση, οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν στα Τέμπη και άφησαν λουλούδια στο μνημείο των 57 που χάθηκαν στο έγκλημα με τους σιδηροδρόμους αλλά και σ' αυτό των αδικοχαμένων παιδιών του ΠΑΟΚ.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ έχουν αποδείξει πολλές φορές, πως δεν τους αφορά αποκλειστικά και μόνο η στήριξη της ομάδας εντός γηπέδου. Έχουν κοινωνικές δράσεις, προχωρούν σε συμβολικές κινήσεις. Μια τέτοια, έκαναν φίλοι της ΑΕΚ και της Original 21 από Κορυδαλλό, Λάρισα, Λαμία, που επισκέφτηκαν την Κοιλάδα των Τεμπών. Και προχώρησαν σε τρεις συγκλονιστικές συμβολικές κινήσεις.

Πρώτα άφησαν λουλούδια στο σημείο που έγινε το έγκλημα με τους σιδηροδρόμους και στοίχισε την ζωή 57 ανθρώπων. "Αφήσαμε και μερικά λουλούδια στο μνημείο του δυστυχήματος των Τεμπών, μαζί με την υπόσχεσή μας πως δεν θα επιτρέψουμε να ξεχαστεί το έγκλημα. Η ιστορία μας ως οπαδοί, είναι ταυτισμένη έτσι κι αλλιώς με την πάλη απέναντι στο άδικο σε κάθε μεγάλο κοινωνικό, εθνικό ή πολιτικό ζήτημα".

Επίσης άφησαν ένα μπουκέτο λουλούδια στο μνημείο των οπαδών του ΠΑΟΚ, που "έχασαν την ζωή τους,ταξιδεύοντας να δουν την ομάδα τους". Ενώ σήκωσαν και ένα πολύ μεγάλο πανό για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ, στην γέφυρα του Γοργοποτάμου, η οποία διαχρονικά θα είναι "το σύμβολο της αντίστασης του λαού μας, απέναντι στον φασισμό".

Πηγή: sportal.gr

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση