Υπέρ της Ένωσης 2010 ο διακοπείς αγώνας με την ΑΕ Εχιναίων

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 11:12 Υπέρ της Ένωσης 2010 ο διακοπείς αγώνας με την ΑΕ Εχιναίων

Πρόστιμο και δύο αγωνιστικές τιμωρία για το υπαίτιο σωματείο…

Την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής για τον διακοπέντα αγώνα Ένωση 2010 - ΑΕ Εχιναίων κοινοποίησε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας.

Θυμίζουμε ότι το παιχνίδι είχε διακοπεί λίγα λεπτά πριν τη λήξη του, εξαιτίας τραυματισμού του διαιτητή από μπουκάλι που εκτόξευσε φίλος των φιλοξενούμενων, διαμαρτυρόμενος σε απόφασή του.

Η απόφαση ήταν ομόφωνη και αναφέρει τα εξής:

«ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΙ τον οριστικά διακοπέντα στο 83° λεπτό της κανονικής του διάρκειας αγώνα μεταξύ των ποδοσφαιρικών σωματείων Ένωση Μακρακώμης-Σπερχειάδας 2010» - «Α.Ε. Εχιναίων», που διεξήχθη στις 31-03-2024 στο γήπεδο της Μακρακώμης στα πλαίσια του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Β' Κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 υπέρ της γηπεδούχου ομάδας με σκόρ 3-0.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο υπαίτιο για την οριστική διακοπή του αγώνα ποδοσφαιρικό σωματείο «Α.Ε. ΕΧΙΝΑΙΩΝ» χρηματική ποινή τριακοσίων ευρώ (300) και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση