18χρονος Λαμιώτης εντυπωσίασε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Απριλίου 2024 08:20 18χρονος Λαμιώτης εντυπωσίασε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift

Ξεκίνησε να οδηγεί από 12 ετών - Κατέκτησε τη 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift στο Λουτράκι

Ο λόγος για τον Λαμιώτη Κωνσταντίνο Δόμπρη που στον πρώτο του κιόλας αγώνα κατάφερε να κερδίσει άλλους πολύ έμπειρους οδηγούς στον χώρο, μα και τις εντυπώσεις!

Ο Κωνσταντίνος "κόλλησε" το μικρόβιο του drift από τον πατέρα και τον θείο του, οι οποίοι αγαπούσαν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Στον πρώτο του αγώνα στο Λουτράκι όλα πήγαν όπως τα ήθελε, με την πάντοτε πολύτιμη βοήθεια του προπονητή του και φυσικά τη στήριξη των φίλων του.

Θα έχουμε την τύχη να απολαύσουμε τον Κωνσταντίνο Δόμπρη και στη Λαμία, στο 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift που θα πραγματοποιηθεί στις 11 & 12 Μαΐου 2024.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τον αγώνα της Κυριακής και την εντυπωσιακή εμφάνιση του Κωνσταντίνου:

 

 

 

 

*Οι παραπάνω τεχνικές εκτελούνται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, μόνο από επαγγελματίες και με τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση