Στην Αμφίκλεια θα διεξαχθεί το Final - 4 Παμπαίδων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024 13:55 Στην Αμφίκλεια θα διεξαχθεί το Final - 4 Παμπαίδων

Αυτό το Σαββατοκύριακο 25 & 26 Μαΐου 2024 στο Κλειστό Γυμναστήριο Αμφίκλειας.

Η αποδεδειγμένη αγάπη του Δήμου Αμφίκλειας -Ελάτειας για τον αθλητισμό επιβεβαιώνεται με τη φιλοξενία ενός ακόμη σπουδαίου αθλητικού γεγονότος, του Final - 4 Παμπαίδων της Ένωσης Σωματείων Καλαθόσφαιρας Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας (Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε.).

Οι αγώνες της τελικής φάσης του πρωταθλήματος Παμπαίδων, που συνδιοργανώνονται από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας, την Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε. και τον Α.Σ. Άρης Αμφίκλειας, θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

Σάββατο 25 Μαΐου 2024

[▫] Στις 18:00 ο 1ος Ημιτελικός ανάμεσα στον ΑΓΕ Χαλκίδας και τον Γ.Σ. Έσπερος Λαμίας

[▫] Στις 20:00 ο 2ος Ημιτελικός ανάμεσα στην ΓΑΣ Άμφισσας και τον Ε.Σ. Κάδμος Θήβας

Κυριακή 26 Μαΐου 2024

[▫] Στις 15:00 ο Μικρός Τελικός

[▫] Στις 17:00 ο Μεγάλος Τελικός

Ένα διήμερο γεμάτο μπάσκετ και ένα Κλειστό Γυμναστήριο γεμάτο παιδιά αρκούν για να γεμίσουν χαρά, πάθος και αγωνία. Οι μικροί αθλητές, όμως, αγωνιούν περισσότερο κι έχουν ανάγκη την εμψύχωση και το δυνατό χειροκρότημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση