Ξέφρενα πανηγύρια και στη Λαμία για το τρόπαιο που σήκωσε ο Ολυμπιακός - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024 08:16 Ξέφρενα πανηγύρια και στη Λαμία για το τρόπαιο που σήκωσε ο Ολυμπιακός - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ολυμπιακός έγινε ο πρώτος Ελληνικός σύλλογος στο ποδόσφαιρο, που κατέκτησε τον τελικό μιας μεγάλης ευρωπαϊκής διοργάνωσης και γιορτάστηκε ανάλογα…

Σε ένα ιστορικό παιχνίδι ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Conference League και έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που σηκώνει ευρωπαϊκό τρόπαιο, επικρατώντας 1-0 της Φιορεντίνα, χάρη στο γκολ του Ελ Κααμπί λίγα λεπτά πριν το φινάλε και της παράτασης (0-0 κ.α.)

Αυτή η τεράστια επιτυχία δεν ήταν δυνατόν να μην την πανηγυρίσει όλη η Ελλάδα και πολύ περισσότερο οι φίλοι των ερυθρολεύκων από άκρη σε άκρη στη χώρα.

Και στη Λαμία, οι φίλοι του Ολυμπιακού βγήκαν στους δρόμους να πανηγυρίσουν και να τραγουδήσουν για την αγαπημένη τους ομάδα.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από τους πανηγυρισμούς, που δεν ήταν μόνο στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας, αλλά και σε όποιο σημείο υπήρχαν φίλοι του Ολυμπιακού που παρακολουθούσαν το μεγάλο παιχνίδι.

Πραγματοποιήθηκε και πορεία στο κέντρο της πόλης.

Δείτε βίντεο:

Δείτε βίντεο κι από τους ξέφρενους πανηγυρισμούς στην πλατεία Διάκου:

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση