MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:

Αναγέννηση Λαμίας - Πόλο: Έτοιμοι να διεκδικήσουν άνοδο στη Β’ Εθνική

Αναγέννηση Λαμίας - Πόλο: Έτοιμοι να διεκδικήσουν άνοδο στη Β’ Εθνική

Με απόλυτη επιτυχία ολοκλήρωσε η Αναγέννηση Λαμίας την φάση των προκριματικών του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης Ανδρών, καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση του ομίλου με 5 νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Η ομάδα της Λαμίας διανύοντας μόλις το δεύτερο χρόνο ζωής του τμήματος της υδατοσφαίρισης συνεχίζει να χτίζει γερές βάσεις και είναι έτοιμη να διεκδικήσει την άνοδο στη Β’ Εθνική Κατηγορία το τριήμερο 26-28 Ιουλίου.
Συνοδοιπόρος σε αυτή την προσπάθεια είναι ο Ολυμπιονίκης στο Τόκυο, Χριστόδουλος Κολόμβος που παρουσιάστηκε στο κοινό της Λαμίας στις 15 Ιουνίου μαζί με τους αθλητές του και τον προπονητή Ευαγγελό Γιώργο.

Η Αναγέννηση Λαμίας τον ευχαριστεί λέγοντας: «Αρχικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές της ανδρικής μας ομάδας, καθώς και το προπονητικό επιτελείο της για όλη την προσπάθεια που καταβάλουν όλο το διάστημα ζωής του τμήματος για να βρίσκονται κοντά σε αυτήν. Ιδιαίτερη τιμή αποτελεί για εμάς να έχουμε στο σωματείο μας έναν τόσο μεγάλο αθλητή, το Χριστόδουλο Κολόμβο. Το πιο αξιοσημείωτο όμως είναι ότι ο Χριστόδουλος όντας ένας αθλητή που ξεκίνησε από μια επαρχιακή πόλη και γνωρίζοντας πολύ καλά τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι αθλητές που βρίσκονται μακριά από την πρωτεύουσα επιλέγει να βρεθεί στον πάγκο μια επαρχιακής ομάδας με μόλις ένα χρόνο ολοκληρωμένης αγωνιστικής πορείας, ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να ξεκινήσει αυτό το νέο κεφάλαιο σε μια μεγάλη ομάδα με διαφορετικές συνθήκες.
Αδιαμφισβήτητα αποδεικνύει την αγάπη του για το άθλημα.
Χριστόδουλε σε ευχαριστούμε από καρδιάς